VOOR DE LEVENSGENIETER

Cadeaubon Hooihuis

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Met een cadeaubon van het Hooihuis maak je iedere levensgenieter écht blij. De cadeaubonnen van het Hooihuis zijn gemakkelijk en snel online te bestellen óf ter plaatse bij ons aan De Stok in Roosendaal af te halen.

Cadeaubon Mockup
Krul

Bestel een Hooihuis cadeaubon

Wij verzenden de cadeaubon naar het door jou opgegeven adres. Deze cadeaubon kan enkel in ons restaurant gebruikt worden.

Het vinden van een origineel cadeau kan een behoorlijke opgave zijn. Maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld eens een lunch of diner cadeau te geven? Kom gezellig met de jarige job, jouw geliefde, familielid of collega lunchen of dineren bij het Hooihuis. Zo kun je zelf ook nog eens meegenieten van het heerlijke cadeau! Bekijk alvast onze menukaart mocht je nieuwsgierig zijn! Geef je liever een Hooihuis cadeaubon? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Met onze ‘Zoek het lekker zelf uit cadeaubon’ heb je beslist een origineel cadeau in handen.

Wie wil jij verrassen met een Hooihuis cadeaubon? Een cadeaubon of dinerbon is het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld vrienden, familieleden of (zakelijke) kennissen. Bovendien is een Hooihuis cadeaubon hét ideale cadeau voor feestelijke dagen als Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag. Ook is het leuk om de bon te geven als verjaardagscadeau, sinterklaascadeau of kerstcadeau. Een cadeaubon van Het Hooihuis is hét ideale geschenk voor iedereen die van lekker eten houdt! En valt bij je moeder, je grote liefde of zakelijke relatie zeker weten in de smaak!

Een Hooihuis cadeaubon bestellen is eenvoudig. Vul hierboven het formulier in, klik op betalen en wij regelen de rest. De verzendkosten voor een cadeaubon bedragen vier euro. Wil je een Hooihuis dinerbon kopen, maar heb je de bon liever meteen in huis? Kom dan bij ons langs in Roosendaal en neem het originele cadeau gelijk met je mee naar huis. Het kopen van een dinerbon bij het Hooihuis was nog nooit zo makkelijk!

Een dinerbon kopen bij het Hooihuis is eenvoudig. Bestel de cadeaubon direct online via onze website. Daarbij bepaal je helemaal zelf de waarde die op de bon komt te staan. De cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf 15 euro. Voor ieder budget hebben wij dus een geschikt cadeau. Wees gerust, wij pakken de dinerbon ook nog leuk voor je in!

Een dinerbon van het Hooihuis is wat ons betreft ook een ideaal zakelijk cadeau. De Hooihuis cadeaubon is bijvoorbeeld perfect als bedankje, een afscheidscadeau of als geschenk in het kerstpakket voor werknemers.

×