HOOIHUIS PAKT UIT

Giga Gamba Festijn

Bij heerlijk zomers weer gaan de overheerlijke gamba’s weer op de Ofyr barbecue en kan het giga gamba festijn bij Het Hooihuis pas echt beginnen! Onbeperkt smullen van heerlijke gamba’s voor een mooie zomerse prijs.

Wanneer: Datum nog onbekend

Blaadje

ONBEPERKT GAMBA'S

Het spontaanste eetfestijn in de Hooihuis tuin!

Het Giga Gamba Festijn is hét leukste zomerfestijn van het Hooihuis. Als het zonnetje heerlijk schijnt, gaan de giga gamba’s de Ofyr barbecue op! Tijdens dit festijn kun je onbeperkt genieten van de grootste gamba’s. De succesformule bestaat uit: prachtig zomerweer, verrukkelijke verse gamba’s, heerlijke wijnen en volop entertainment. Het is hét festijn waar je iedere zomer graag bij wilt zijn!

Gamba's op de ofyr barbecue

Elk jaar maken we van het Giga Gamba Festijn een extra groot spektakel. In de vooravond word je ontvangen in onze zonovergoten tuin met heerlijke live muziek. Tijd voor een heerlijk aperitief of een cocktail uit onze cocktailbar.

Vanaf 19.00 uur worden de gamba’s op onze Ofyr barbecues gegrild en kun je onbeperkt genieten van de gemarineerde reuzengamba’s. We serveren er een heerlijke zomerse dip bij, frisse salade en brood. Uiteraard zijn er ook volop side dishes te bestellen, speciaal geselecteerde wijnen en bieren en natuurlijk onze aardbeien achter glas.

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste weten wanneer het volgende Giga Gamba Zomerfestijn plaatsvindt? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

HOOIHUIS PAKT UIT

andere evenementen

20 & 21 apr
2025
img 1929 2

Vier Pasen bij het Hooihuis

Pasen komt eraan! Hét weekend om met je gezin of familie lekker bij ons aan te schuiven voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Dat wordt op je paasbest genieten!

Meer info →

24-25-26
DEC
img 3024

Kerst vieren bij het Hooihuis

Gezellig met familie en vrienden uit eten met kerst? Kom kerst vieren bij het Hooihuis!

Meer info →

×