blog

8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jou werkt

Lange dagen, een flutsalaris, geen carrièremogelijkheden en altijd werken wanneer jouw vrienden vrij zijn. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers. 

Krul

1. Een leven lang gratis patta’s?!

In vaste dienst? Ieder jaar krijg je 100 euro om nieuwe schoenen aan te schaffen. En de kleding die je voor je werk nodig hebt, krijg je grotendeels van ons. 

2. Jij verdient beter

Dat wist je zelf natuurlijk allang. Maar wij weten dat ook. Daarom verdien je bij ons meer dan gebruikelijk is binnen de horeca. En dan hebben we de fooi nog niet eens meegerekend.

3. Niet meer koken en de afwas mag je laten staan

Boodschappen doen, koken en afwassen is verleden tijd. Tijdens jouw shift koken onze chefs een gezonde en gevarieerde maaltijd voor jou. Zo kun je genieten van een echte Hooihuis-maaltijd. Alleen betalen wij de rekening voor jou. 

Zullen we dat verschil eens voor je berekenen? 

15 minuten boodschappen doen, 30 minuten koken, 15 minuten afwassen en opruimen. Das alvast een uur per dag x 5 x 4,3 weken = 21,5 uur per maand bij een 5 daagse werkweek.

4. Word fit met behulp van je eigen personal trainer

Abonnement op de sportschool? Regelen we voor je. Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met Aleco bij sportpark Vierhoeven. Zo kun je lekker sporten op het moment dat het jou uitkomt. Sport je liever samen met je collega’s? Sluit dan aan bij een groepstraining van onze personal trainer. 

5. Maak indruk op je Tinder-date

Je kunt tegen een wel hele leuke korting bij ons dineren. Kun je ook meteen pronken met je opgedane wijnkennis. Vind je online daten ongemakkelijk en gedoe? Grote kans dat je jouw ware liefde bij ons op de werkvloer ontmoet. Het schijnt nogal een vruchtbare grond te zijn voor het ontstaan van stelletjes. 

6. Word binnen no-time een expert

Bieroloog, King of the Kitchen of de-mooiste-figuurtjes-in-je-koffie-artist-allertijden worden? Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien. En omdat we dit zo belangrijk vinden, maken we hier grote budgetten voor vrij. In 2018 werden we dan ook uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Leerbedrijf Horeca’. Opleidingen en cursussen worden (bijna allemaal) door ons betaald. Daarnaast werken we intensief samen met onze leveranciers om trainingen en workshops te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnreisje? Of een bedrijfsbezoek aan een kwekerij of distilleerderij? Binnenshuis delen onze eigen gepassioneerde en bedreven leermeesters graag hun kennis met jou. Daar heb je niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van.

7. Nooit meer in de rij voor de achtbaan

Hutjemutje in de rij tussen jengelde kids in het pretpark is vanaf nu verleden tijd. Jij bent namelijk vrij als andere mensen aan het werk zijn. Bij ons ben je niet gebonden aan vaste sluitingsdagen of vakantieperioden. Zeg maar au revoir tegen die dure vakantie in het hoogseizoen. En bonjour tegen die cocktails die je betaalt van al het geld dat je hiermee bespaart. 

8. Iets met feesten

Dankzij jou wordt die bruiloft, het familiefeest of diner met vrienden voor onze gasten onvergetelijk. Daarnaast zijn we zelf ook niet vies van een feestje. We organiseren dan ook regelmatig legendarische personeelsfeesten. Zonder er al te veel over te verklappen; #hadjebijmoetenzijn. Maar bijzonder zijn ze zeker. 

Dit wil je. Toch? Solliciteer nu!

blog visuals werken bij hh 05
blog visuals werken bij hh tekengebied 1
blog visuals werken bij hh 08

lees ook:

Separator2

Hooihuis-koffie met Luuk

Nét even dat beetje extra

Koffiemomentjes, als koffieliefhebber weet je meteen waar we het over hebben! Lekker na het eten, om de dag te beginnen of een diner af te sluiten. Of ‘fijn even bij kletsen onder het genot van een kopje koffie’ of gezellig een ‘high-koffie’ met zoete lekkernijen van ons patissiers. We noemen een zakelijke afspraak ook vaak ‘laten we eens een koffietje doen samen’. Hoe dan ook, koffie maakt het moment.
Bij het Hooihuis maken we dat moment graag extra bijzonder. Wil jij weten hoe? We vragen het Luuk.

hh koffie 07

Zomer desserts met Lotte & Beau

Passie voor patisserie

Onze patissiers, Lotte & Beau, trekken ieder seizoen weer alles uit de keukenkastjes om je te verrassen met nieuwe desserts. Zo ook deze zomer! We hadden dus een hoop bij te kletsen. Lees je mee?

zomer 03

Dé plek waar jij viert: onze TipiTent

Intieme Hooihuis-beleving

De TipiTent is één van de meest iconische eyecatchers van het Hooihuis. Hij straalt in onze geliefde tuin en is daarmee ‘Tipies Hooihuis’ geworden. Maar waarom is er ooit gekozen voor een TipiTent? Wat betekent de TipiTent voor jou? En wie creëert toch die gezellige sfeer in de TipiTent? We zijn in gesprek gegaan met de oprichters van het Hooihuis, Koen en Lisette. Lees je mee?

7311b51c dac8 4c82 b493 2b2d76c30238
×