blog

8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jou werkt

Lange dagen, een flutsalaris, geen carrièremogelijkheden en altijd werken wanneer jouw vrienden vrij zijn. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers. 

Krul

1. Een leven lang gratis patta’s?!

Ieder jaar krijg je 100 euro om nieuwe schoenen aan te schaffen. En de kleding die je voor je werk nodig hebt, krijg je grotendeels van ons. 

2. Jij verdient beter

Dat wist je zelf natuurlijk allang. Maar wij weten dat ook. Daarom verdien je bij ons meer dan gebruikelijk is binnen de horeca. En dan hebben we de fooi nog niet eens meegerekend.

3. Niet meer koken en de afwas mag je laten staan

Boodschappen doen, koken en afwassen is verleden tijd. Tijdens jouw shift koken onze chefs een gezonde en gevarieerde maaltijd voor jou. Zo kun je genieten van een echte Hooihuis-maaltijd. Alleen betalen wij de rekening voor jou. 

Zullen we dat verschil eens voor je berekenen? 

15 minuten boodschappen doen, 30 minuten koken, 15 minuten afwassen en opruimen. Das alvast een uur per dag x 5 x 4,3 weken = 21,5 uur per maand bij een 5 daagse werkweek.

4. Word fit met behulp van je eigen personal trainer

Abonnement op de sportschool? Regelen we voor je. Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met Aleco bij sportpark Vierhoven. Zo kun je lekker sporten op het moment dat het jou uitkomt. Sport je liever samen met je collega’s? Sluit dan aan bij een groepstraining van onze personal trainer. 

5. Maak indruk op je Tinder-date

Je kunt tegen een wel hele leuke korting bij ons dineren. Kun je ook meteen pronken met je opgedane wijnkennis. Vind je online daten ongemakkelijk en gedoe? Grote kans dat je jouw ware liefde bij ons op de werkvloer ontmoet. Het schijnt nogal een vruchtbare grond te zijn voor het ontstaan van stelletjes. 

6. Word binnen no-time een expert

Bieroloog, King of the Kitchen of de-mooiste-figuurtjes-in-je-koffie-artist-allertijden worden? Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien. En omdat we dit zo belangrijk vinden, maken we hier grote budgetten voor vrij. In 2018 werden we dan ook uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Leerbedrijf Horeca’. Opleidingen en cursussen worden (bijna allemaal) door ons betaald. Daarnaast werken we intensief samen met onze leveranciers om trainingen en workshops te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnreisje? Of een bedrijfsbezoek aan een kwekerij of distilleerderij? Binnenshuis delen onze eigen gepassioneerde en bedreven leermeesters graag hun kennis met jou. Daar heb je niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van.

7. Nooit meer in de rij voor de achtbaan

Hutjemutje in de rij tussen jengelde kids in het pretpark is vanaf nu verleden tijd. Jij bent namelijk vrij als andere mensen aan het werk zijn. Bij ons ben je niet gebonden aan vaste sluitingsdagen of vakantieperioden. Zeg maar au revoir tegen die dure vakantie in het hoogseizoen. En bonjour tegen die cocktails die je betaalt van al het geld dat je hiermee bespaart. 

8. Iets met feesten

Dankzij jou wordt die bruiloft, het familiefeest of diner met vrienden voor onze gasten onvergetelijk. Daarnaast zijn we zelf ook niet vies van een feestje. We organiseren dan ook regelmatig legendarische personeelsfeesten. Zonder er al te veel over te verklappen; #hadjebijmoetenzijn. Maar bijzonder zijn ze zeker. 

Dit wil je. Toch? Solliciteer nu!

blog visuals werken bij hh 05
blog visuals werken bij hh tekengebied 1
blog visuals werken bij hh 08

lees ook:

Separator2

Bijzondere bubbels (bijna) rechtstreeks uit onze achtertuin!

Op bezoek bij onze leverancier

Bij het Hooihuis zijn we altijd op zoek naar bijzondere, duurzame producten om onze gasten te verrassen. Ver hebben we niet hoeven zoeken. De bruisende bubbels van Cuvée orRose bleken gewoon vanuit onze achtertuin te komen!

heenwerf 06

Rauwe mosselen in de oesterbar; krijgt de oester er concurrentie bij?

Sjiek de friemel

Koen Bakker vertelt over hoe zijn vakantie in Zuid-Frankrijk hem inspireerde om een bijzonder gerechtje te introduceren. Tijdens de Tipies Zeeuwse Vrienden-middag vind je in de oesterbar, naast oesters, rauwe mosselen!

mossels 02

Granita

Recept voor jou

Onze patissier Lotte deelde haar recept voor granita met ons. Je kunt het serveren tussen het hoofdgerecht en dessert in, combineren met het dessert zelf, of gebruiken als lekkere opfrisser.

granite lotte recept 02
×

Powered by WhatsApp Chat

×