blog
8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jou werkt
Lange dagen, een flutsalaris, geen carrièremogelijkheden en altijd werken wanneer jouw vrienden vrij zijn. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers.
1. Een leven lang gratis patta’s?!
In vaste dienst? Ieder jaar krijg je 100 euro om nieuwe schoenen aan te schaffen. En de kleding die je voor je werk nodig hebt, krijg je grotendeels van ons.
2. Jij verdient beter
Dat wist je zelf natuurlijk allang. Maar wij weten dat ook. Daarom verdien je bij ons meer dan gebruikelijk is binnen de horeca. En dan hebben we de fooi nog niet eens meegerekend.
3. Niet meer koken en de afwas mag je laten staan
Boodschappen doen, koken en afwassen is verleden tijd. Tijdens jouw shift koken onze chefs een gezonde en gevarieerde maaltijd voor jou. Zo kun je genieten van een echte Hooihuis-maaltijd. Alleen betalen wij de rekening voor jou.
Zullen we dat verschil eens voor je berekenen?
15 minuten boodschappen doen, 30 minuten koken, 15 minuten afwassen en opruimen. Das alvast een uur per dag x 5 x 4,3 weken = 21,5 uur per maand bij een 5 daagse werkweek.
4. Word fit met behulp van je eigen personal trainer
Abonnement op de sportschool? Regelen we voor je. Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met Aleco bij sportpark Vierhoeven. Zo kun je lekker sporten op het moment dat het jou uitkomt. Sport je liever samen met je collega’s? Sluit dan aan bij een groepstraining van onze personal trainer.
5. Maak indruk op je Tinder-date
Je kunt tegen een wel hele leuke korting bij ons dineren. Kun je ook meteen pronken met je opgedane wijnkennis. Vind je online daten ongemakkelijk en gedoe? Grote kans dat je jouw ware liefde bij ons op de werkvloer ontmoet. Het schijnt nogal een vruchtbare grond te zijn voor het ontstaan van stelletjes.
6. Word binnen no-time een expert
Bieroloog, King of the Kitchen of de-mooiste-figuurtjes-in-je-koffie-artist-allertijden worden? Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien. En omdat we dit zo belangrijk vinden, maken we hier grote budgetten voor vrij. In 2018 werden we dan ook uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Leerbedrijf Horeca’. Opleidingen en cursussen worden (bijna allemaal) door ons betaald. Daarnaast werken we intensief samen met onze leveranciers om trainingen en workshops te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnreisje? Of een bedrijfsbezoek aan een kwekerij of distilleerderij? Binnenshuis delen onze eigen gepassioneerde en bedreven leermeesters graag hun kennis met jou. Daar heb je niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van.
7. Nooit meer in de rij voor de achtbaan
Hutjemutje in de rij tussen jengelde kids in het pretpark is vanaf nu verleden tijd. Jij bent namelijk vrij als andere mensen aan het werk zijn. Bij ons ben je niet gebonden aan vaste sluitingsdagen of vakantieperioden. Zeg maar au revoir tegen die dure vakantie in het hoogseizoen. En bonjour tegen die cocktails die je betaalt van al het geld dat je hiermee bespaart.
8. Iets met feesten
Dankzij jou wordt die bruiloft, het familiefeest of diner met vrienden voor onze gasten onvergetelijk. Daarnaast zijn we zelf ook niet vies van een feestje. We organiseren dan ook regelmatig legendarische personeelsfeesten. Zonder er al te veel over te verklappen; #hadjebijmoetenzijn. Maar bijzonder zijn ze zeker.
Dit wil je. Toch? Solliciteer nu!
lees ook:
Onze buren op Leisurepark De Stok
Leisurepark De Stok
Restaurant Hooihuis bevindt zich op het veelzijdige Leisurepark De Stok. Deze hotspot heeft alles voor een dagje (en nachtje) uit én is ideaal gelegen bij knooppunt De Stok, langs de A17 en A58, vlakbij Designer Outlet Roosendaal. Naast ons restaurant, valt er nog veel meer te beleven op het Leisurepark. In deze kletskoek vertellen we je meer over onze buren. Lees je mee?
Interview met Frontoffice Manager Joyce
Werken bij het Hooihuis
Bij het Hooihuis is het dagelijks lekker druk. Overzicht houden is daarom super belangrijk! Laat onze Frontoffice Manager, Joyce, daar nou een ster in zijn! We gaan met haar in gesprek hoe een werkweek er voor haar bij het Hooihuis uitziet én hoe zij haar werk combineert met haar gezin! Lees je mee?
Het smakenpalet: meesterwerk van onze patissiers
Passie voor patisserie
Bij onze patissiers, Lotte & Beau, is de koek nog lang niet op! Hun vuurtje brandt lekker en daarmee hebben ze weer een nieuwe creatie uit de keukenkastjes getoverd: Het Hooihuis Smakenpalet!