blog

8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jou werkt

Lange dagen, een flutsalaris, geen carrièremogelijkheden en altijd werken wanneer jouw vrienden vrij zijn. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers. 

Krul

1. Een leven lang gratis patta’s?!

Ieder jaar krijg je 100 euro om nieuwe schoenen aan te schaffen. En de kleding die je voor je werk nodig hebt, krijg je grotendeels van ons. 

2. Jij verdient beter

Dat wist je zelf natuurlijk allang. Maar wij weten dat ook. Daarom verdien je bij ons meer dan gebruikelijk is binnen de horeca. En dan hebben we de fooi nog niet eens meegerekend.

3. Niet meer koken en de afwas mag je laten staan

Boodschappen doen, koken en afwassen is verleden tijd. Tijdens jouw shift koken onze chefs een gezonde en gevarieerde maaltijd voor jou. Zo kun je genieten van een echte Hooihuis-maaltijd. Alleen betalen wij de rekening voor jou. 

Zullen we dat verschil eens voor je berekenen? 

15 minuten boodschappen doen, 30 minuten koken, 15 minuten afwassen en opruimen. Das alvast een uur per dag x 5 x 4,3 weken = 21,5 uur per maand bij een 5 daagse werkweek.

4. Word fit met behulp van je eigen personal trainer

Abonnement op de sportschool? Regelen we voor je. Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met Aleco bij sportpark Vierhoeven. Zo kun je lekker sporten op het moment dat het jou uitkomt. Sport je liever samen met je collega’s? Sluit dan aan bij een groepstraining van onze personal trainer. 

5. Maak indruk op je Tinder-date

Je kunt tegen een wel hele leuke korting bij ons dineren. Kun je ook meteen pronken met je opgedane wijnkennis. Vind je online daten ongemakkelijk en gedoe? Grote kans dat je jouw ware liefde bij ons op de werkvloer ontmoet. Het schijnt nogal een vruchtbare grond te zijn voor het ontstaan van stelletjes. 

6. Word binnen no-time een expert

Bieroloog, King of the Kitchen of de-mooiste-figuurtjes-in-je-koffie-artist-allertijden worden? Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien. En omdat we dit zo belangrijk vinden, maken we hier grote budgetten voor vrij. In 2018 werden we dan ook uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Leerbedrijf Horeca’. Opleidingen en cursussen worden (bijna allemaal) door ons betaald. Daarnaast werken we intensief samen met onze leveranciers om trainingen en workshops te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wijnreisje? Of een bedrijfsbezoek aan een kwekerij of distilleerderij? Binnenshuis delen onze eigen gepassioneerde en bedreven leermeesters graag hun kennis met jou. Daar heb je niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van.

7. Nooit meer in de rij voor de achtbaan

Hutjemutje in de rij tussen jengelde kids in het pretpark is vanaf nu verleden tijd. Jij bent namelijk vrij als andere mensen aan het werk zijn. Bij ons ben je niet gebonden aan vaste sluitingsdagen of vakantieperioden. Zeg maar au revoir tegen die dure vakantie in het hoogseizoen. En bonjour tegen die cocktails die je betaalt van al het geld dat je hiermee bespaart. 

8. Iets met feesten

Dankzij jou wordt die bruiloft, het familiefeest of diner met vrienden voor onze gasten onvergetelijk. Daarnaast zijn we zelf ook niet vies van een feestje. We organiseren dan ook regelmatig legendarische personeelsfeesten. Zonder er al te veel over te verklappen; #hadjebijmoetenzijn. Maar bijzonder zijn ze zeker. 

Dit wil je. Toch? Solliciteer nu!

blog visuals werken bij hh 05
blog visuals werken bij hh tekengebied 1
blog visuals werken bij hh 08

lees ook:

Separator2

Leren tijdens het werken en werken tijdens het leren

Leren en werken

Jezelf uitdagen, groeien en ontdekken. Bij het Hooihuis zien we leren als in beweging blijven. Daarom krijgen de medewerkers en leerlingen volop ruimte om zich te ontwikkelen. En omdat we dit zo belangrijk vinden, maken we hier grote budgetten voor vrij. Een paar jaar geleden werden we dan ook uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Leerbedrijf Horeca’. Een mooi compliment. Koen Bakker vertelt je meer over leren en werken bij het Hooihuis.

insta hh maart [hersteld] met ouders werving

Jouw mensen brengen jouw concept tot leven

concept

Je stopt veel tijd in het uitwerken van jouw concept. Heb je een heldere brandstory, duidelijke huisstijl? Dan wil je deze graag overal zichtbaar maken. In de materialen die je kiest, het interieur, de communicatie, de menukaart… Alles waarin of waarop jouw brandstory (het slapend concept) wordt geïmplementeerd. Dit noemen we conceptdragers. Zij ‘dragen’ je concept en brengen het tot leven. Daarom wordt deze fase ook wel ‘het levend concept’ genoemd. Doe je dit consistent? Dan wordt jouw merk duidelijk herkenbaar en onderscheidend. Maar wil je jouw concept écht tot leven brengen? Vergeet dan jouw mensen niet!

blog jouw mensen2

De wijnreis van Lisette

Passie voor wijn

Bij het Hooihuis hebben we een aantal experts rondlopen. Zo is Lisette expert op het gebied van wijn. Haar expertise zetten we dus ook graag in het zonnetje! Ter voorbereiding op de Wijze-Wijn is zij op wijnreis gegaan naar Oostenrijk. Ze geeft je een voorproefje van de WijzeWijn-avond aanstaande 24 maart.

wijzewijnkletskoek oostenrijk en dennis 08
×