blog

8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jouw zoon of dochter werkt

Wij snappen dat jij het beste wilt voor jouw zoon of dochter. Lange dagen, een flutsalaris en geen carrièremogelijkheden. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers. 

Krul

1. Een leven lang gratis shoppen?!

Ze lijken maar niet uit te groeien. Geen probleem. Kleding die ze voor het werk nodig hebben, krijgen ze grotendeels van ons.

2. Jouw kind verdient beter 

Jouw zoon of dochter verdient beter, dat weten wij ook. Daarom verdient jouw zoon of dochter bij het Hooihuis meer dan gebruikelijk is binnen de horeca.

3. Mondje minder te vullen

Tijdens de shift van jouw zoon of dochter koken onze chefs een gezonde en gevarieerde maaltijd. Zo kan er genoten worden van een echte Hooihuis-maaltijd. Alleen betalen wij de rekening. Scheelt weer in de boodschappen en de afwas!

4. Fit met behulp van een eigen personal trainer

Die game-controller hoef jij niet meer uit de handen te trekken, laat ze lekker met ons sporten. Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met Sportpark Vierhoeven. Daar gaan ze gegarandeerd met groot plezier naartoe. Ze kunnen gratis deelnemen aan de Hooihuis work-out met collega's of tegen een leuke korting sporten.

5. Zij trots, jij trots!

Kom lekker een hapje bij ons eten samen met jouw zoon of dochter. Een genietmomentje met een leuke korting. Kan jouw zoon of dochter meteen de opgedane kennis aan je laten zien.

6. Binnen no-time een expert

Binnen no-time heb je een expert bij je over de vloer lopen. De tafel was nog nooit zo mooi gedekt en de vaatwasser was nog nooit zo snel ingeruimd. Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien. En omdat we dit zo belangrijk vinden, maken we hier grote budgetten voor vrij. In 2018 werden we dan ook uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Leerbedrijf Horeca’. Opleidingen en cursussen worden (bijna allemaal) door ons betaald. Daarnaast werken we intensief samen met onze leveranciers om trainingen en workshops te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsbezoek aan een kwekerij of distilleerderij? Binnenshuis delen onze eigen gepassioneerde en bedreven leermeesters graag hun kennis met jou. Daar heeft je zoon of dochter niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van.

7. Samen uit, samen thuis

Die lesroosters zitten vol met gaten, structureel een ochtend vrij op vrijdag? Donderdagavond lekker werken en toch op tijd naar huis? We brengen je zoon of dochter ook nog veilig thuis. Kun jij met een gerust hart thuisblijven. Hebben ze in het weekend genoeg tijd voor de voetbal of hockey en leren ze toch om te werken voor de centjes.

8. Praatjesmaker in spé

Dankzij jouw zoon of dochter wordt die bruiloft, het familiefeest of diner met vrienden voor onze gasten onvergetelijk. Het sociale aspect kunnen ze volop ontwikkelen bij het Hooihuis. Zo leren zij hun mannetje staan en dit kan in de toekomst nog eens goed van pas komen voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Bij het Hooihuis werken we in een hecht team, grote kans dat hij of zij er een grote club vrienden en vriendinnen bij krijgt.

Dit wil je voor jouw kroost. Toch? Laat hier de contactgegevens van jouw zoon of dochter achter.

blog visuals werken bij hh 05
blog visuals werken bij hh tekengebied 1
blog visuals werken bij hh 08

lees ook:

Separator2

Interview met Frontoffice Manager Joyce

Werken bij het Hooihuis

Bij het Hooihuis is het dagelijks lekker druk. Overzicht houden is daarom super belangrijk! Laat onze Frontoffice Manager, Joyce, daar nou een ster in zijn! We gaan met haar in gesprek hoe een werkweek er voor haar bij het Hooihuis uitziet én hoe zij haar werk combineert met haar gezin! Lees je mee?

scherm­afbeelding 2024 04 16 om 10.54.34

Het smakenpalet: meesterwerk van onze patissiers

Passie voor patisserie

Bij onze patissiers, Lotte & Beau, is de koek nog lang niet op! Hun vuurtje brandt lekker en daarmee hebben ze weer een nieuwe creatie uit de keukenkastjes getoverd: Het Hooihuis Smakenpalet!

het smakenpalet

Wijn-spijs combinaties met Koen

Passie voor wijn

Bij het Hooihuis zijn we helemaal gek van wijnen. We hebben dan ook veel bijzondere wijnen in huis! Een mooie verzameling waar we erg trots op zijn. Je diner bij het Hooihuis nog lekkerder maken met een bijpassende wijn én andersom? Koen geeft je enkele tips.

blog wijnspijs
×