blog

8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jouw zoon of dochter werkt

Wij snappen dat jij het beste wilt voor jouw zoon of dochter. Lange dagen, een flutsalaris en geen carrièremogelijkheden. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers. 

Krul

1. Een leven lang gratis shoppen?!

Ze lijken maar niet uit te groeien. Geen probleem. Kleding die ze voor het werk nodig hebben, krijgen ze grotendeels van ons.

2. Jouw kind verdient beter 

Jouw zoon of dochter verdient beter, dat weten wij ook. Daarom verdient jouw zoon of dochter bij het Hooihuis meer dan gebruikelijk is binnen de horeca.

3. Mondje minder te vullen

Tijdens de shift van jouw zoon of dochter koken onze chefs een gezonde en gevarieerde maaltijd. Zo kan er genoten worden van een echte Hooihuis-maaltijd. Alleen betalen wij de rekening. Scheelt weer in de boodschappen en de afwas!

4. Fit met behulp van een eigen personal trainer

Die game-controller hoef jij niet meer uit de handen te trekken, laat ze lekker met ons sporten. Wij hebben namelijk een samenwerkingsverband met Sportpark Vierhoeven. Daar gaan ze gegarandeerd met groot plezier naartoe. Ze kunnen gratis deelnemen aan de Hooihuis work-out met collega's of tegen een leuke korting sporten.

5. Zij trots, jij trots!

Kom lekker een hapje bij ons eten samen met jouw zoon of dochter. Een genietmomentje met een leuke korting. Kan jouw zoon of dochter meteen de opgedane kennis aan je laten zien.

6. Binnen no-time een expert

Binnen no-time heb je een expert bij je over de vloer lopen. De tafel was nog nooit zo mooi gedekt en de vaatwasser was nog nooit zo snel ingeruimd. Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien. En omdat we dit zo belangrijk vinden, maken we hier grote budgetten voor vrij. In 2018 werden we dan ook uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Leerbedrijf Horeca’. Opleidingen en cursussen worden (bijna allemaal) door ons betaald. Daarnaast werken we intensief samen met onze leveranciers om trainingen en workshops te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsbezoek aan een kwekerij of distilleerderij? Binnenshuis delen onze eigen gepassioneerde en bedreven leermeesters graag hun kennis met jou. Daar heeft je zoon of dochter niet alleen nu, maar ook in de toekomst profijt van.

7. Samen uit, samen thuis

Die lesroosters zitten vol met gaten, structureel een ochtend vrij op vrijdag? Donderdagavond lekker werken en toch op tijd naar huis? We brengen je zoon of dochter ook nog veilig thuis. Kun jij met een gerust hart thuisblijven. Hebben ze in het weekend genoeg tijd voor de voetbal of hockey en leren ze toch om te werken voor de centjes.

8. Praatjesmaker in spé

Dankzij jouw zoon of dochter wordt die bruiloft, het familiefeest of diner met vrienden voor onze gasten onvergetelijk. Het sociale aspect kunnen ze volop ontwikkelen bij het Hooihuis. Zo leren zij hun mannetje staan en dit kan in de toekomst nog eens goed van pas komen voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Bij het Hooihuis werken we in een hecht team, grote kans dat hij of zij er een grote club vrienden en vriendinnen bij krijgt.

Dit wil je voor jouw kroost. Toch? Laat hier de contactgegevens van jouw zoon of dochter achter.

blog visuals werken bij hh 05
blog visuals werken bij hh tekengebied 1
blog visuals werken bij hh 08

lees ook:

Separator2

Hooihuis-koffie met Luuk

Nét even dat beetje extra

Koffiemomentjes, als koffieliefhebber weet je meteen waar we het over hebben! Lekker na het eten, om de dag te beginnen of een diner af te sluiten. Of ‘fijn even bij kletsen onder het genot van een kopje koffie’ of gezellig een ‘high-koffie’ met zoete lekkernijen van ons patissiers. We noemen een zakelijke afspraak ook vaak ‘laten we eens een koffietje doen samen’. Hoe dan ook, koffie maakt het moment.
Bij het Hooihuis maken we dat moment graag extra bijzonder. Wil jij weten hoe? We vragen het Luuk.

hh koffie 07

Zomer desserts met Lotte & Beau

Passie voor patisserie

Onze patissiers, Lotte & Beau, trekken ieder seizoen weer alles uit de keukenkastjes om je te verrassen met nieuwe desserts. Zo ook deze zomer! We hadden dus een hoop bij te kletsen. Lees je mee?

zomer 03

Dé plek waar jij viert: onze TipiTent

Intieme Hooihuis-beleving

De TipiTent is één van de meest iconische eyecatchers van het Hooihuis. Hij straalt in onze geliefde tuin en is daarmee ‘Tipies Hooihuis’ geworden. Maar waarom is er ooit gekozen voor een TipiTent? Wat betekent de TipiTent voor jou? En wie creëert toch die gezellige sfeer in de TipiTent? We zijn in gesprek gegaan met de oprichters van het Hooihuis, Koen en Lisette. Lees je mee?

7311b51c dac8 4c82 b493 2b2d76c30238
×