Het Hooihuis: een bourgondisch restaurant in Roosendaal

Restaurant

Het Hooihuis

Geniet van het smakelijke leven!

Heel maart én begin april

Lekker smullen van Fruits de Mer gerechten!

Fruits de mer
Tipi-tent

Met z’n allen in de Tipi Tent

De Tipi Tent is één van de meest iconische eyecatchers van Het Hooihuis. De tent ziet er altijd ‘Tip Top’ uit en is dé perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, zakelijke meeting, familiefeest, jubileum of bruiloft. Lekker met een grote groep genieten van een unieke dag, middag of avond in een ongedwongen sfeer in de sfeervolle Hooihuis tuin!

Meer informatie

HOOIHUIS VACATURES

Wil jij werken bij de leukste horeca familie van Nederland?

Geniet van het smakelijke leven. Dat doe je bij restaurant Het Hooihuis!

Kom gezellig
bij ons eten

Onze deuren staan voor je open

Openingstijden van Het Hooihuis

Wij zijn dagelijks open vanaf 11.00 uur

Gewijzigde openingstijden

24 december vanaf 18.00 uur geopend
31 december tot 16.00 uur geopend
1 januari vanaf 16.00 uur geopend

Hooihuis uit eten
Jeroen de Pauw

Meer weten?

Contact opnemen

Restaurant Het Hooihuis

Genieten van het smakelijke leven: dit is al jaar en dag het motto van restaurant Het Hooihuis in Roosendaal. Het Hooihuis is een bourgondisch restaurant waar je volop kunt genieten van de Brabantse gezelligheid. Kom gezellig eten en proost met ons op het goede leven!

Eten bij Het Hooihuis

Het Hooihuis dé uitgelezen plek voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige high tea. Al onze gerechten op onze menukaart zijn dagvers en zo veel mogelijk biologisch en seizoensgericht. Ons kindvriendelijke restaurant is tevens super geschikt voor gezinnen. Voor kinderen hebben we een speciale menukaart. Daarnaast kunnen de kids in de grote tuin heerlijk spelen en ravotten.

Grote groepen kunnen ook bij Het Hooihuis terecht. Wij hebben diverse opties voor familiefeesten, personeelsuitjes, babyborrels of babyshowers, jubilea of een trouwerij. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke middag of avond!

Hooihuis evenementen

Ieder jaar organiseren we verschillende evenementen. Zo zijn Hooihuis evenementen als het Giga Gamba Festijn, de Roosendaalse Houthakkampioenschappen, Mosselfeesten of Kerst inmiddels ongekend populair in de omgeving van Roosendaal. Stuk voor stuk zijn het evenementen waar je bij moet zijn!

Het beste terras van Nederland

Wist je trouwens dat je het beste terras van Nederland gewoon in Brabant kunt vinden? Het terras van Het Hooihuis is in 2016 bekroond met de felbegeerde Misset Horeca terras top 100 prijs: ‘Het beste terras van Nederland’. Een bijzondere prijs om trots op te zijn! Ook het komende terrasseizoen kun je uiteraard weer heerlijk vertoeven op het vernieuwde Hooihuis terras. Kom tot rust met een heerlijk glas wijn of een koel biertje in de enorme tuin op één van de loungebanken.

Restaurant in Roosendaal

Zoek je een restaurant in de omgeving van Roosendaal? Dan is Het Hooihuis hét perfecte restaurant voor jou. Het Hooihuis is gelegen aan knooppunt De Stok langs de A17 en A58. Bereik het Hooihuis binnen 30 minuten vanaf Antwerpen, 10 minuten vanaf Bergen op Zoom, 10 minuten vanaf Breda of 30 minuten vanaf Rotterdam. Het Hooihuis is een makkelijk bereikbare plaats om gezellig te eten of te borrelen met vrienden, familie of collega’s. Verder kun je bij Het Hooihuis voor de deur gratis parkeren en kun je gebruikmaken van gratis WIFI.

WhatsApp WhatsApp ons