3-GANGEN MENU
Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!
Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi-pinda-crunch en limoenmayonaise
of
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Gepofte knolraap, zoetzure koolrabi, witte puntradijs met dashi en ponzu, crème van mierikswortel, ingelegde snijboon, limoen en doperwtencress
***
Grainfed Angus biefstuk geserveerd met romige kalfsjus met pepers en
gepofte knoflook, seizoensgroenten en roseval-aardappeltjes
of
Langzaam gegaarde Portobello paddenstoel, crème van peterseliewortel, krokante tuinboon, chipotles en paddenstoelenkruid
of
Gebakken Noorse ‘kabeljauw’ filet, fregola van bospaddenstoelen, guanciale, schuim van eekhoorntjesbrood, gebakken paddenstoelen
***
Glaasje gevuld met kaneelcrème, stoofpeertjes en yoghurtroomijs, afgewerkt met brownieblokjes en
herfstmeringue
of
3 verschillende kazen van Joost van Het Kaasatelier