3-gangen menu

Het is fijn om een keuze te hebben, toch? Dat dachten wij ook! Daarom hebben onze chefs een ‘3-GANGEN KEUZEMENU’ voor jou samengesteld. Heerlijk bij het knisperende vuurtje in de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven met uitzicht op onze patisserie? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen. 

Krul

3-GANGEN MENU

Dat stel helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!   

TATAKI VAN ZALM

Kort geschroeide sashimi van zalm, kimchi van radijs, algenmayonaise, wasabicrunch en furikake

of

BUIKSPEK

Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise 

of

BIET & MOZZARELLA

Geroosterde bietjes met amarena kersen, macadamia noten, Nederlandse buffelmozzarella en balsamico

***

ZEETONG

1 gebakken Noordzeetong met remoulade, citroen en peterselie

of

FLAT IRON STEAK

Grainfed Angus sukade met chimichurri, seizoensgroenten en roseval- aardappeltjes.

of

LENTE RAVIOLI MET MORILLE

Ravioli gevuld met paddenstoelen. Met asperges, morilles, schuim van paddenstoelen, krokante shi-take, Freiburger kaas en tahoon cress

***

AARDBEIEN ACHTER GLAS

Vanillecrème, aardbeien, aardbeiensaus met vlierbloesem, yoghurt roomijs, Romanoffroom, ruby granola en meringue

of

KAASATELIER

Plateau met een selectie van drie kazen

€ 42.- P.P.
Blaadje2

nog meer ARRANGEMENTEN

Heb je al de mogelijkheden bekeken en heb je interesse om jouw groepsevenement bij het Hooihuis te organiseren? Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

De bijzondere Tipi-beleving 

De TipiTent is één van de meest iconische eyecatchers van het Hooihuis. Hij straalt in onze geliefde tuin en is daarmee ‘Tipies Hooihuis’ geworden. Afgelopen jaar heeft de TipiTent een flinke make-over gekregen. De ’Tipiese’ sfeer zorgt voor een bijzonder gezellige en intieme beleving. Ook heeft onze Tipitent sindsdien gezelschap gekregen van een tweede spiksplinternieuwe TipiTent. Op deze manier is het TipiesTerras twee keer zo groot geworden. Dit betekent meer ruimte om samen te genieten! De TipiTent is dé perfecte plek voor culinaire feesten en partijen.

Het Tipies arrangement

Onze chefs bereiden in de Tipitent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Hooihuis! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs en de TipiesKeuken. Deze arrangementen zijn vanaf 25 personen te reserveren. Onze Tipitent staat volledig tot jullie beschikking*. Buitengewoon natuurlijk! 

foto's met prijzen vriendenpas hooitjes

Hooihuis Arrangement

Samen genieten en lekker lang tafelen

Het Hooihuis heeft verschillende plekjes waar jij met jouw gezelschap lekker lang samen kunt tafelen. We kijken samen welke plek past bij jouw moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen. 

Best of Hooihuis arrangement

Geniet 5 gangen lang van de door onze chefs speciaal geselecteerde gerechtjes.  

foto's met prijzen vriendenpas hooitjes
×