3-GANGEN MENU
Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit! Inclusief desembrood vooraf en huisgemaakte friet bij de hoofdgerechten
Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi-pinda-crunch en limoenmayonaise
of
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Salade van diverse bieten, burrata, amarena-kers, balsamico, macadamia en kropsla
***
Crème van peterseliewortel, krokante tuinboon, chipotle en paddenstoelenkruid
of
Huisgemaakte bisque met vis, schaal- en schelpdieren, zuurdesemtoast met ansjovis- mayonaise, ansjovis en kappertjes
of
Crème van peterseliewortel, krokante tuinboon,chipotle en paddenstoelenkruid
***
Glaasje met laagjes | chai crème | appelcompôte | babbelaar-ijs | honey comb | noten-crumble | herfstkruiden
of
3 verschillende kazen van Joost van Het Kaasatelier