3-gangen menu

Het is fijn om een keuze te hebben, toch? Dat dachten wij ook! Daarom hebben onze chefs een ‘3-GANGEN KEUZEMENU’ voor jou samengesteld. Heerlijk bij het knisperende vuurtje in de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven met uitzicht op onze patisserie? Of bij goed weer in onze tuin? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen. 

Krul

3-GANGEN MENU

Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!  Inclusief desembrood vooraf en huisgemaakte friet bij de hoofdgerechten

TATAKI VAN ZALM

Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi-pinda-crunch en limoenmayonaise

of

BUIKSPEK

Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise 

of

AUBERGINE CEVICHE

Krokante souffle van aardappel, avocado, appel ,tomaat, lente-ui, chili, gember, koriander en wasabimayonaise

***

FLAT IRON STEAK

Grainfed Angus biefstuk geserveerd met romige kalfsjus met pepers en
gepofte knoflook, seizoensgroenten en roseval-aardappeltjes

of

RAVIOLI MORILLE (V)

Verse ravioli met paddenstoelen, morilles, groene asperge, espuma van morille en paddenstoelenkruid

of

FJORD COD FILET

Lijngevangen Noorse ''kabeljauw'' filet, mousseline van aardappel, jonge prei, beurre blanc met zalmkaviaar, bieslook en garnalen

***

AARDBEIEN ACHTER GLAS

Vanillecrème, aardbeien-vlierbloesemsaus, verse aardbeien, yoghurt-roomijs, romanoffroom (alcoholvrij), ruby crumble en meringue-staafjes

of

KAASATELIER

3 verschillende kazen van Joost van Het Kaasatelier

€ 42.- P.P.
Blaadje2

nog meer ARRANGEMENTEN

Heb je al de mogelijkheden bekeken en heb je interesse om jouw groepsevenement bij het Hooihuis te organiseren? Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

De bijzondere Tipi-beleving 

De TipiTent is één van de meest iconische eyecatchers van het Hooihuis. Hij straalt in onze geliefde tuin en is daarmee ‘Tipies Hooihuis’ geworden. Afgelopen jaar heeft de TipiTent een flinke make-over gekregen. De ’Tipiese’ sfeer zorgt voor een bijzonder gezellige en intieme beleving. Ook heeft onze TipiTent sindsdien gezelschap gekregen van een tweede spiksplinternieuwe TipiTent. Op deze manier is het TipiesTerras twee keer zo groot geworden. Dit betekent meer ruimte om samen te genieten! De TipiTent is dé perfecte plek voor culinaire feesten en partijen.

Het Tipies arrangement

Onze chefs bereiden in de TipiTent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Hooihuis! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs en de TipiesKeuken. Dit arrangement is vanaf 25 personen te reserveren. Buitengewoon natuurlijk! 

beelden website 06

Hooihuis Arrangement

Samen genieten en lekker lang tafelen

Het Hooihuis heeft verschillende plekjes waar jij met jouw gezelschap lekker lang samen kunt tafelen. We kijken samen welke plek past bij jouw moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen. 

Arrangement

Geniet 5 gangen lang van de door onze chefs speciaal geselecteerde gerechtjes.  

beelden website 03
×