3-GANGEN MENU
Dat stel helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!
Kort geschroeide sashimi van zalm, kimchi van radijs, algenmayonaise, wasabicrunch en furikake
of
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Geroosterde bietjes met amarena kersen, macadamia noten, Nederlandse buffelmozzarella en balsamico
***
1 gebakken Noordzeetong met remoulade, citroen en peterselie
of
Grainfed Angus sukade met chimichurri, seizoensgroenten en roseval- aardappeltjes.
of
Ravioli gevuld met paddenstoelen. Met asperges, morilles, schuim van paddenstoelen, krokante shi-take, Freiburger kaas en tahoon cress
***
Vanillecrème, aardbeien, aardbeiensaus met vlierbloesem, yoghurt roomijs, Romanoffroom, ruby granola en meringue
of
Plateau met een selectie van drie kazen