3-GANGEN MENU
Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!
Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi-pinda-crunch en limoenmayonaise
of
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Ceviche van radijssoorten, koolrabi, gele chiogga biet en komkommer, crème van avocado, mierikswortelhangop, daikon cress en krokante boekweit - vegan
***
150 gram grainfed Angus biefstuk geserveerd met romige kalfsjus met pepers en gepofte knoflook, seizoensgroente en roseval aardappeltjes
of
Raviolo gevuld met bospaddenstoelen en truffel, met asperges, verse morilles en schuim van morilles
of
Fjord cod filet op mousseline van aardappel met jonge prei, beurre blanc van Nouilly prat, crème fraiche, bieslook en zalmkaviaar
***
Vanillecrème, aardbeienvlierbloesemsaus, verse aardbeien, yoghurtroomijs, romanoffroom, ruby crumble en meringuestaafjes
of
3 verschillende kazen van Joost van Het Kaasatelier