3-GANGEN MENU
Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit! Inclusief desembrood vooraf en huisgemaakte friet bij de hoofdgerechten
Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi-pinda-crunch en limoenmayonaise
of
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Krokante souffle van aardappel, avocado, appel ,tomaat, lente-ui, chili, gember, koriander en wasabimayonaise
***
Grainfed Angus biefstuk geserveerd met romige kalfsjus met pepers en
gepofte knoflook, seizoensgroenten en roseval-aardappeltjes
of
Verse ravioli met paddenstoelen, morilles, groene asperge, espuma van morille en paddenstoelenkruid
of
Lijngevangen Noorse ''kabeljauw'' filet, mousseline van aardappel, jonge prei, beurre blanc met zalmkaviaar, bieslook en garnalen
***
Vanillecrème, aardbeien-vlierbloesemsaus, verse aardbeien, yoghurt-roomijs, romanoffroom (alcoholvrij), ruby crumble en meringue-staafjes
of
3 verschillende kazen van Joost van Het Kaasatelier