3-GANGEN MENU
Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit! Inclusief desembrood vooraf en huisgemaakte friet bij de hoofdgerechten
Kort geschroeide sashimi van zalm, kimchi van radijs, algenmayonaise, wasabicrunch en furikake
of
Langzaam gegaard en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Geroosterde bietjes met amarena kersen, macadamia noten, Nederlandse buffelmozzarella en balsamico
of
Portobello gegaard in chipotle. Geserveerd met crème van knolselderij, witte bonen en chipotle salsa
***
Grainfed Angus sukade met jus van roze en groene peper met gepofte knoflook, seizoensgroenten en roseval aardappeltjes
of
Huisgemaakte bisque met vis, schaal- en schelpdieren, zuurdesemtoast met ansjovis- mayonaise, ansjovis en kappertjes
of
Geroosterde bloemkool, macadamianoten, gerookte Pecorino, knapperige kappertjes en een salsa van waterkers en bloemkool
of
Met salie, kastanje, pompoen, pistache, olijfolie, parmezaanse kaas en bitterballen van Gorgonzola dolce
***
Kwark-mandarijncrème, cranberry compote, yoghurt roomijs, cranberrykoekjes en kardemomcrumble
of
3 verschillende kazen van Het Kaasatelier