3-GANGEN MENU
Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!
Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi-pinda-crunch en limoenmayonaise
of
Langzaam gegaard buikspek en gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Gemarineerde bietjes met geitenkaascreme, amarene kers, bietenpoeder, macadamia en krokante boekweit
***
Noorse witvisfilet met guanciale (spek van varkenswang), fregola van bospaddenstoelen, gebakken beukenzwammen en schuim van eekhoorntjesbrood
of
Grainfed Angus biefstuk, geserveerd met geroosterde aardappels en romige saus van pepers en knoflook
of
Raviolo gevuld met bospaddenstoelen en truffel, beukenzwam, groene asperge, krokante shiitake, tahoon en morilleschuim
***
Laagjes in een glas: chocoladecrème, kersencompote, yoghurt amarene-ijs, speculaas crumble, chocolade-krokant en meringuestaafjes
of
3 verschillende kazen van Joost van Het Kaasatelier

