4-GANGEN MENU
Geniet 4 gangen lang van de door onze chefs speciaal geselecteerde gerechtjes.
Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi pinda crunch, imoenmayonaise
of
Langzaam gegaarde buikspek gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Ceviche van radijssoorten, koolrabi, gele chiogga biet en komkommer, crème van avocado, mierikswortelhangop, daikon cress en krokante boekweit - vegan
***
Aspergesoep met stukjes asperge, geslagen room en peterselie-olie
of
Huisgemaakte bisque met vis, schaal- en schelpdieren, zuurdesemtoast met ansjovismayonaise, ansjovis en kappertjes
***
Fjord cod filet op mousseline van aardappel met jonge prei, beurre blanc van Nouilly prat, crème fraiche, bieslook en zalmkaviaar
of
Raviolo gevuld met bospaddenstoelen en truffel, met asperges, verse morilles en schuim van morilles
of
150 gram grainfed Angus biefstuk geserveerd met romige kalfsjus met pepers en gepofte knoflook, seizoensgroente en roseval aardappeltjes
***
Vanillecrème, aardbeienvlierbloesemsaus, verse aardbeien, yoghurtroomijs, romanoffroom, ruby crumble en meringuestaafjes
of
3 kaasjes