Hooihuis winter menu

Het Hooihuis heeft verschillende plekjes waar jij met jouw gezelschap lekker lang samen kunt tafelen. We kijken samen welke plek past bij jouw moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen.

Krul

HOOIHUIS WINTER MENU

Geniet 5 gangen lang van de door onze chefs speciaal geselecteerde gerechtjes.

Inclusief desembrood vooraf en verse friet bij de hoofdgerechten

TATAKI VAN ZALM

Kort geschroeide sashimi van zalm, kimchi van radijs, wasabimayonaise, wasabi-pindacrunch en furikake

POMPOENSOEP

Soepje van pompoen en wortel met stukjes kastanje, geroosterde pompoenblokjes en sinaasappelolie

PORTOBELLO STEAK

Portobello gegaard in chipotle. Geserveerd met crème van knolselderij, witte bonen en chipotle salsa

HERTENRUGFILET

Rosé gebraden hertenrugfilet met wintergroenten en jus van amarena kersen, rode peper en verse vijgen

BEAU'S GLAASJE

Kwark-mandarijncrème, cranberry compote, yoghurt roomijs, cranberrykoekjes en kardemomcrumble

€ 55 P.P.
Blaadje2

nog meer ARRANGEMENTEN

Heb je al de mogelijkheden bekeken en heb je interesse om jouw groepsevenement bij het Hooihuis te organiseren? Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

De bijzondere Tipi-beleving 

De TipiTent is één van de meest iconische eyecatchers van het Hooihuis. Hij straalt in onze geliefde tuin en is daarmee ‘Tipies Hooihuis’ geworden. Afgelopen jaar heeft de TipiTent een flinke make-over gekregen. De ’Tipiese’ sfeer zorgt voor een bijzonder gezellige en intieme beleving. Ook heeft onze TipiTent sindsdien gezelschap gekregen van een tweede spiksplinternieuwe TipiTent. Op deze manier is het TipiesTerras twee keer zo groot geworden. Dit betekent meer ruimte om samen te genieten! De TipiTent is dé perfecte plek voor culinaire feesten en partijen.

Het Tipies arrangement

Onze chefs bereiden in de TipiTent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Hooihuis! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs en de TipiesKeuken. Dit arrangement is vanaf 25 personen te reserveren. Onze TipiTent staat volledig tot jullie beschikking*. Buitengewoon natuurlijk! 

tipitent groepenpagina

Hooihuis Arrangement

Helemaal jouw feestje!

Het is fijn om een keuze te hebben, toch? Dat dachten wij ook! Daarom hebben onze chefs een ‘3-GANGEN KEUZEMENU’ voor jou samengesteld. Heerlijk bij het knisperende vuurtje in de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven met uitzicht op onze patisserie? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen. 

3-gangen menu arrangement

Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!

foto's met prijzen vriendenpas hooitjes
×