Hooihuis lente menu

Het Hooihuis heeft verschillende plekjes waar jij met jouw gezelschap lekker lang samen kunt tafelen. We kijken samen welke plek past bij jouw moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen.

Krul

HOOIHUIS LENTE MENU

Geniet 5 gangen lang van de door onze chefs speciaal geselecteerde gerechtjes.

Inclusief desembrood vooraf en verse friet bij de hoofdgerechten

TATAKI VAN TONIJN

Kort geroosterde en gemarineerde tonijnfilet, radijs, wasabimayonaise, wasabi-pindacrunch, furikake, edamame en sesam-vinaigrette 

ASPERGESOEP

Romige aspergesoep met stukjes asperge

RAVIOLI MET PADDENSTOELEN

Geserveerd met morilles, groene asperge, espuma van Parmezaanse kaas en tahoon-cress

LAMSSTEAK

Langzaam gegaarde lamsrump, artisjokken-crème, voorjaarsgroenten, jus van roze peper en gepofte knoflook

AARDBEIEN ACHTER GLAS

Vanille-crème, aardbeien-vlierbloesemsaus, verse aardbeien, yoghurt-roomijs, romanoff room (alcoholvrij), ruby crumble en meringue staafjes

€ 55 P.P.
Blaadje2

nog meer ARRANGEMENTEN

Heb je al de mogelijkheden bekeken en heb je interesse om jouw groepsevenement bij het Hooihuis te organiseren? Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

De bijzondere Tipi-beleving 

De TipiTent is één van de meest iconische eyecatchers van het Hooihuis. Hij straalt in onze geliefde tuin en is daarmee ‘Tipies Hooihuis’ geworden. Afgelopen jaar heeft de TipiTent een flinke make-over gekregen. De ’Tipiese’ sfeer zorgt voor een bijzonder gezellige en intieme beleving. Ook heeft onze TipiTent sindsdien gezelschap gekregen van een tweede spiksplinternieuwe TipiTent. Op deze manier is het TipiesTerras twee keer zo groot geworden. Dit betekent meer ruimte om samen te genieten! De TipiTent is dé perfecte plek voor culinaire feesten en partijen.

Het Tipies arrangement

Onze chefs bereiden in de TipiTent ‘tipische’ Hooihuis-gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we: Tipies Hooihuis! Vlees, vis en vegetarisch op de met houtgestookte Ofyrs en de TipiesKeuken. Dit arrangement is vanaf 25 personen te reserveren. Onze TipiTent staat volledig tot jullie beschikking*. Buitengewoon natuurlijk! 

tipitent groepenpagina

Hooihuis Arrangement

Helemaal jouw feestje!

Het is fijn om een keuze te hebben, toch? Dat dachten wij ook! Daarom hebben onze chefs een ‘3-GANGEN KEUZEMENU’ voor jou samengesteld. Heerlijk bij het knisperende vuurtje in de binnenhaard? Of bij Hooihuis boven met uitzicht op onze patisserie? Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 10 personen. 

3-gangen menu arrangement

Dat stel je helemaal zelf samen. Bijzondere vegetarische gerechtjes, het beste uit de zee of van het land. Kies maar lekker uit!

foto's met prijzen vriendenpas hooitjes
×