HOOIHUIS SEIZOENSMENU
Geniet 4 gangen lang van de door onze chefs speciaal geselecteerde gerechtjes.
Kort geroosterde verse zalmrugfilet, furikake, kumquat, bosui, koriander, ponzu, wasabi pinda crunch, imoenmayonaise
of
Langzaam gegaarde buikspek gelakt met appelstroop. Met Granny Smith en kerriemayonaise
of
Gepofte knolraap, zoetzure koolrabi, witte puntradijs met dashi en ponzu, crème van mierikswortel, ingelegde snijboon, limoen en doperwtencress
***
Romig soepje van aardappel met mosterd en een chiffonade van prei
of
Huisgemaakte bisque met vis, schaal- en schelpdieren, zuurdesemtoast met ansjovismayonaise, ansjovis en kappertjes
***
Gebakken Noorse ‘kabeljauw’ filet, fregola van bospaddenstoelen, guanciale, schuim van eekhoorntjesbrood, gebakken paddenstoelen
of
Crème van peterseliewortel, krokante tuinboon, chipotles en paddenstoelenkruid
of
150 gram grainfed Angus biefstuk geserveerd met romige kalfsjus met pepers en gepofte knoflook, seizoensgroente en roseval aardappeltjes
***
Glaasje gevuld met kaneelcrème, stoofpeertjes en yoghurtroomijs, afgewerkt met brownieblokjes en herfstmeringue
of
3 kaasjes