ONBEPERKT

Winterse Tipies Tapas

Winter BBQ-en, maar dan op Hooihuis’ wijze. Onze koks bereiden de heerlijkste gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we Winter Tipies Tapas. Supervers, leuk opgemaakt en uiteraard heerlijke seizoensgebonden smaken. Vlees, vis en vegetarisch; alles wordt bereid op de met houtgestookte Ofyrs. Deze arrangementen zijn vanaf 25 personen te reserveren. Onze verwarmde tipitent staat volledig tot je beschikking. Wil je toch nog een kleine aanpassing laat het ons weten.

Krul
WINTERSE TIPIES TAPAS

ONBEPERKT GERECHTJES VAN DE OFYR

Onbeperkt gerechtjes en een dessert
4 uur lang onbeperkt frisdranken, bier, huiswijnen, koffie en thee.

€ 59,00 p.p.

OM MEE TE STARTEN

GROENTECHIPS & PAPPADUMS

Met dips

OLIJVEN

Gemarineerde kruiden-knoflook olijven

GEPEKELDE BOSPEEN

Hummus met ras el hanout | granaatappel | rook amandelen | noten kroepoek

SNUYTERS CHARCUTERIE

Verschillende luxe ham en worstsoorten van scharrelvarkens uit Kruisland

ZUURDESEMBROOD

Met hooiboter

LEKKER TUSSENDOOR

POMPOENSOEP

Met Hollandse garnaaltjes en sinaasappelolie

GERECHTEN VAN DE OFYR

WHITE TIGER SCAMPI

Venkel | tomaat | limoen-kerrie crème

CURRY VAN WINTERWORTEL

Kikkererwten

ANGUS BIEFSTUK

Getrancheerde diamanthaas | salsa verde | zwarte knoflook-mayonaise

ROULEAU VAN KIP

Malse kippedijtjes | crème van maïs | krokant kippehuidje | popcorn

HOOIHUIS FRIETEN

Dagvers gesneden frieten

DESSERT

LOTTE’S GLAASJE

Van onze patissiers Lotte & Lyotta | taartje achter glas van MonChou, kersen, yoghurtijs, speculaas crumble en chocolade brownie

TIPIES TAPAS UPGRADE

€ 10 P.P.

inclusief:
Bubbels (Cava) of cocktail bij ontvangst
Speciaalbieren 
Kazen van het Kaasatelier

Blaadje

DE HOOIHUIS TIPI TENT

De Tipi Tent is één van de meest iconische eyecatchers van Het Hooihuis. De tent ziet er altijd ‘Tip Top’ uit en is dé perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, zakelijke meeting, familiefeest, jubileum of bruiloft. Lekker met een grote groep genieten van een unieke dag, middag of avond in een ongedwongen sfeer in de sfeervolle Hooihuis tuin! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben alle opties op deze pagina voor je op een rij gezet.

Wintertipi
Zomertipi

nog meer sfeer en gezelligheid

De tent staat al sinds 2008 in onze geliefde Hooihuis tuin, vlak naast het sfeervolle terras. In eerste instantie diende hij als een naborrel plekje. Maar al snel besloten we om de tent aan te passen tot een goed uitgeruste en heerlijke plek voor grotere groepen. Afgelopen jaar heeft de Tipi een flinke make-over gekregen waardoor de tent nu nóg meer sfeer en gezelligheid uitstraalt. De bijzondere tent is uitermate geschikt voor culinaire feesten en partijen. Denk daarbij aan bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeestjes, jubilea en verjaardagen.

nog meer ARRANGEMENTEN

Heb je al de mogelijkheden bekeken en heb je interesse om jouw groepsevenement bij het Hooihuis te organiseren? Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Hooihuis Arrangement

BBQ-en, maar dan op Hooihuis’ wijze. Onze koks bereiden de heerlijkste gerechtjes waar je onbeperkt van kunt genieten. Dit noemen we Tipies Tapas. Supervers, leuk opgemaakt en uiteraard heerlijke smaken. Vlees, vis en vegetarisch; allemaal bijzonder bereid op de met houtgestookte Ofyrs. Deze arrangementen zijn vanaf 25 personen te reserveren. Onze tipitent staat volledig tot je beschikking. Wil je toch nog een kleine aanpassing laat het ons weten.

Zomertipi

Hooihuis Arrangement

Voor groepen vanaf 30 personen bieden we de mogelijkheid tot private dining met het “Hooihuis Boven” arrangement. Dit arrangement is ideaal voor een bedrijfsfeest, gezellige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie! We serveren de lekkerste gerechten in een walking dinner style.

Hooihuisboven
×