HOOIHUIS voor groepen

Arrangementen voor groepen en gelegenheden

Het Hooihuis is de plek bij uitstek voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest. Samen beleven vinden wij belangrijk. Daarom zorgen wij met aandacht voor het arrangement dat meebeweegt met jóuw moment.

voor elke gelegenheid een passend arrangement

Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Separator2

Bedrijfsetentje bij het Hooihuis

De ideale locatie voor jouw bedrijfsfeest

Ons ruime restaurant met aansluitende tuin is de ideale locatie voor verschillende bedrijfsgerelateerde events. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen dat de gasten niets tekort komen. Bij het Hooihuis geniet je rijkelijk en in een groene omgeving, die met de seizoenen mee beweegt. Zomerse tapas in onze Tipitent of een walking dinner op onze bovenverdieping, afsluitend bij het kampvuur in de tuin? Geen vraag is ons te gek. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden.

Bedrijfsfeest2

Familiefeest

HET LEUKSTE FAMILIEFEEST BIJ HET HOOIHUIS

Ook voor een familiefeest zijn de mogelijkheden bij het Hooihuis oneindig. Ons veelzijdige restaurant maakt het mogelijk om een sfeervolle plek te creëren voor gezelschappen van jong tot oud. Onze keuken zorgt voor verrassende gerechten en ons vriendelijke personeel doet de rest. Bij het Hooihuis in Roosendaal beleef je de mooiste momenten, in een natuurlijke atmosfeer.

Familiefeest

Jubileum

VIER UW JUBILEUM IN HARTJE ROOSENDAAL

Staat er een bijzondere mijlpaal voor de deur, die absoluut niet zomaar voorbij mag gaan? Dan denkt ons ervaren team graag mee om dit moment kleur te geven! Een intiem diner of een ongedwongen walking diner met de lekkerste wijnen? Bij het Hooihuis bewegen we met jouw wensen mee.

Jubileum

Condoleance bij het Hooihuis

AFSCHEID NEMEN IN EEN VRIENDELIJKE SFEER

Steeds vaker ontstaat de wens om een condoleance niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. Het Hooihuis biedt een rustige omgeving middenin de natuur, met veel ruimte en vrijheid om samen te zijn. Met respect en aandacht helpen wij bij het organiseren van een waardige condoleance receptie.

Condoleance
Blaadje2

Hooihuis is de uitgelezen plek voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest.

Op deze pagina vind je enkele van onze arrangementen voor groepen. Wil je graag met ons sparren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Bel ons op het nummer: 0165-537902
of stuur een mail naar: info@hooihuis.nl.

×