hooithuis

Bereiden

Hieronder vind je een korte handleiding waarmee je onze heerlijke gerechten thuis kunt (af)maken en serveren.


Al onze verpakkingsmaterialen zijn biologisch afbreekbaar.

Krul

PAAS-BEST-BOX

12 gerechtjes om te delen.

Separator7

BEREIDINGSWIJZES

Het is een eitje

GEMARINEERDE OLIJVEN & GEROOKTE AMANDELEN
  • Schep uit de bakjes en doe deze in leuke kleine schaaltjes.
SERRANO, CHORIZO & FUET-WORST
  • Haal uit de verpakking en leg deze op een plank of bord.
CREVETTES
  • Haal uit de verpakking en leg deze in een schaaltje.

  • Schep de cocktailsaus uit het bakje en doe deze in een klein schaaltje.
DESEMBROOD VAN GUUST
  • Haal de desembol uit de zak en bak hem 6 minuten af in de voorverwarmde oven van 180 graden.

  • Schep de Hooiboter en de pesto uit de bakjes en doe deze in kleine leuke schaaltjes.
HUMMUS A LA OTTOLENGHI
  • Schep uit de verpakking en doe dit in een schaaltje.

ASPERGESOEP
  • Verwarm (al roerende) in een pannetje op een niet al te hoog vuur tot net voor het kookpunt.

  • Haal de pan van het vuur en roer de roomboter door de soep met een garde of staafmixer.

  • Doe de asperges en beenham in de soep en laat rustig even doorwarmen (eventueel op een heel laag pitje).

  • Schep de soep nog 1 x door en schep in een voorverwarmd diep bord of in een kop.
BUIKSPEK
  • Haal het deksel van het aluminium bakje en verwarm ongeveer 4 min. in een oven van 180 graden.

  • Haal de buikspek uit het aluminium bakje en leg dit op een warm bord.

  • Garneer de buikspek met de Amsterdamsche ui, Granny Smith, cornichons en de kerrie mayonaise. 
CLASSIC STEAK TARTARE
  • Schep met een palletmes of taartschep uit de verpakking en dresseer op een bord.
TATAKI VAN ZALMRUG
  • Schep met een palletmes of taartschep uit de verpakking en dresseer op een bord.
TOMAAT-MOZZARELLA
  • Schep met een palletmes of taartschep uit de verpakking en dresseer op een bord.

  • Besprenkel met de balsamico en de basilicum olie. 
ITALIAANSE STOOF VAN LAM
  • Schep de inhoud van de bak in een steelpan.

  • Verwarm op matig vuur onder af en toe te roeren tot tegen het kookpunt. (Voeg eventueel een klein beetje water toe)

  • Haal de pan van het vuur en laat het vlees een paar minuten doorwarmen.
BLOEMKOOLROAST
  • Haal de kartonnen deksel van het aluminium bakje en verwarm de bloemkool ongeveer 8 min in een voorverwarmde oven van 180 graden.

  • Haal de bloemkool uit het aluminium bakje en leg dit op een warm bord of schaaltje.

  • Bedek de bloemkool met de salsa van waterkers (kamertemperatuur).

  • Afgarneren met de macadamianoten en kappertjes en als laatste de
    Pecorino (kaas) eroverheen strooien. 
BISTRO AARDAPPELTJES
  • Haal het deksel van het aluminium bakje en verwarm de aardappeltjes ongeveer 6/8 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. (halverwege even de aardappeltjes omschudden).

  • Schep de aardappeltjes hierna op een bord.
PAASTAARTJE
  • Haal het taartje uit de verpakking en leg deze op een plank of bord.

    tip: haal 30 minuten op voorhand uit de koelkast.

Blaadje

HOOITHUIS MUZIEK

Separator7

Allergenen

GEMARINEERDE OLIJVEN & GEROOKTE AMANDELEN

Noten

SERRANO, CHORIZO & FUET-WORST

Lactose

ASPERGESOEP

Gluten • Lactose

BUIKSPEK

Ei • Mosterd

CLASSIC STEAK TARTARE

Ei • Mosterd

TATAKI VAN ZALMRUG

Gluten • Lactose • Vis • Pinda • Ei • Mosterd • Soja

DESEMBROOD VAN GUUST

Gluten 

Pesto & Hooiboter

Lactose • Noten

TOMAAT-MOZZARELLA

Lactose

ITALIAANSE STOOF VAN LAM

Geen allergenen

CREVETTES

Schaaldieren

Ei • Mosterd (cocktailsaus)

BLOEMKOOLROAST

Noten (Macadamia)

Lactose (Pecorino)

HUMMUS A LA OTTOLENGHI

Sesamzaad

BISTRO AARDAPPELTJES

Lactose

PAASTAARTJE

Gluten • Lactose • Ei • Sulfiet • Soja

×

Powered by WhatsApp Chat

×