HOOIHUIS EVEN HOOITHUIS

Hooihuis diner take-away

Onze chefs hebben lekkere gerechten voor de avond samengesteld die je de komende tijd kunt afhalen of bezorgen*. Zo wordt het Hooihuis even HooiThuis!

Hooithuis Featuredimage
Hooithuis Logo V2

BESTELFORMULIER DINER

Voeg eenvoudig alle gerechten toe. Afhalen of bezorgen* kan van donderdag tot zondag van 17:00u tot 20:00u. Tijdens het afrekenen geef je aan welke dag en welk tijdvak je jouw bestelling bij ons wilt ophalen of laten bezorgen*. Bestel je voor 15:00u, dan zorgen wij ervoor dat alles vandaag nog klaar staat om jou een smakelijke Hooithuis te bezorgen.

Ook onze lunchopties bekijken? Klik hier

  • Blaadje

    Bezorging v.a. €20

    Enkel in de gemeentes Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Bezorgkost €2.5

  • Blaadje

    Gratis bezorging v.a. €50

    Enkel in de gemeentes Roosendaal, Rucphen en Halderberge

  • Blaadje

    Afhalen gratis

    Hooihuis, de Stok 13, 4703 SZ Roosendaal

Steakdeluxe Logo

Voorgerechten

GerechtBeschrijvingPrijs
Biet mozzarella

Geroosterde bieten met Nederlandse buffel mozzarella, Amarena-kers, macadamia’s en balsamico.

Hoef je niets meer aan te doen.
7.50
Tataki van zalm

Kort geschroeide zalm sashimi, kimchi van radijs algenmayonaise, wasabi-pindacrunch en furikake.

Hoef je niets meer aan te doen.

7.50
Classic steak tartare

Fijngesneden Angus-lende aangemaakt met uitjes, ketchup, kappertjes, ei, augurk en mosterd.

Hoef je niets meer aan te doen.

7.50
Kakelvers Logo

Soepen

GerechtBeschrijvingPrijs
Tomatensoep (1 persoon)

met basilicum en croutons.

Even opwarmen in de pan.

4.00
Tomatensoep (2 personen)

met basilicum en croutons.

Even opwarmen in de pan.

8.00
Tomatensoep (4 personen)

met basilicum en croutons.

Even opwarmen in de pan.

16.00
Pompoensoep (1 persoon)

met sinaasappelolie en stukjes geitenkaas.

Even opwarmen in de pan.

4.00
Pompoensoep (2 personen)

met sinaasappelolie en stukjes geitenkaas.

Even opwarmen in de pan.

8.00
Pompoensoep (4 personen)

met sinaasappelolie en stukjes geitenkaas.

Even opwarmen in de pan.

16.00
Onze befaamde vissoep (1 persoon)

Bisque met apart garnituur van verse vissoorten, schelpjes en scampi met een tipje ansjovis mayonaise.

Even opwarmen in de pan.

7.50
Onze befaamde vissoep (2 personen)

Bisque met apart garnituur van verse vissoorten, schelpjes en scampi met een tipje ansjovis mayonaise.

Even opwarmen in de pan.

12.50
Onze befaamde vissoep (4 personen)

Bisque met apart garnituur van verse vissoorten, schelpjes en scampi met een tipje ansjovis mayonaise.

Even opwarmen in de pan.

19.50
Vers desembroodje

met roomboter.

Hoef je niets meer aan te doen.

4.00
Hoogtea Logo

Hoofdgerechten

GerechtBeschrijvingPrijs
Knoflook scampi

Reuzengarnalen in knoflook olie, tomaat, olijven en Vieux.

Alleen nog even in de oven.

15.00
Brasato Piemontese

Draadjesvlees van Angus rund in rode wijn bereid volgens Noord Italiaans recept met wortel, ui en kruiden.

Even opwarmen in de pan.

13.50
Kip met hooi

Franse vrije uitloop coquelette, kruidenhooi, citroen en hooizout. Met seizoensgroenten en aardappeltjes in de schil.

Alleen nog even in de oven.

15.00
Koningsdag

Sides

GerechtBeschrijvingPrijs
Frites

Onze zelfgemaakte Hooihuisfrieten.

Even in de frituur.

3.00
Caesar salade

Knoflookdressing, croutons, Parmezaanse kaas en een eitje.

Hoef je niets meer aan te doen.

5.00
Gekonfijte aardappel

Vaste aardappel in de schil met truffelboter.

Alleen nog even in de oven.

5.00
Koningsdag

PATISSERIE / DESSERTS

GerechtBeschrijvingPrijs
4 Geniale appeltaartjes

Kleine appeltaartjes met amandelspijs, Hollandse appeltjes, kaneel, vanillesaus en krokante amandelen.

Hoef je niets meer aan te doen.

10.00
Geniaal appeltaartje

Klein appeltaartje met amandelspijs, Hollandse appeltjes, kaneel, vanillesaus en krokante amandelen.

Hoef je niets meer aan te doen.

2.50
Carrot cake

Gemarineerde abrikoos, geroosterde walnoot, pure chocolade bros en huisgemaakte praliné.
vegan gluten-en lactosevrij

Hoef je niets meer aan te doen.

4.00
Lotte's glaasje

Van onze patissier Lotte
Taartje achter glas van MonChou, kersen, yoghurtijs, speculaas crumble, chocolade brownie.

Hoef je niets meer aan te doen.

5.00
Bravo Logo

Bravo24

GerechtBeschrijvingPrijs
Smokey brisket (500 gram)

Ribstuk van Clare Valley Angus rund. Slow cooked op onze Big green egg. Inclusief: chimichurri, knoflookmayonaise, frites en een maiskolf.

Even opwarmen in de pan.

25.00
Ribs Cherry Coke (1 kilo)

Gemarineerde spare ribs met Coca-Cola Cherry. Inclusief: chimichurri, knoflookmayonaise, frites en een maiskolf.

Alleen nog even in de oven.

30.00
Clare Valley Entrecôte (500 gram)

Botermalse lendebiefstuk van het Angus rund. Inclusief: chimichurri, knoflookmayonaise, frites en een maiskolf.

Grillen op de barbecue of in de pan.

30.00
Koningsdag

Snacken bij het slurpen

GerechtBeschrijvingPrijs
Borrelplank (4 personen)

Verschillende charcuterie (ham- en worstsoorten), rilette van eend met notenbrood, desembrood met smeersels (pesto, hummus en boter), luxe notenmix, jonge kaas, oude kaas en Fontina kaas met garnituurtjes.

Hoef je niets meer aan te doen.

29.50
5 kazen

van Het Kaasatelier met notenbrood, appelstroop en mostarda.

Hoef je niets meer aan te doen.

9.50
Fazantenkroketjes

Doosje met 4 fazantenkroketjes.

Even in de frituur.

10.00
Garnalenkroketjes

Doosje met 4 garnalenkroketjes met gefrituurde peterselie.

Even in de frituur.

10.00
Vers desembroodje

met roomboter.

Hoef je niets meer aan te doen.

4.00
Oesters 6 stuks

Opengestoken en apart citroen, rode wijnazijn met sjalotjes.

Hoef je niets meer aan te doen.

15.00
Oesters 9 stuks

Opengestoken en apart citroen, rode wijnazijn met sjalotjes.

Hoef je niets meer aan te doen.

22.50
Oesters 12 stuks

Opengestoken en apart citroen, rode wijnazijn met sjalotjes.

Hoef je niets meer aan te doen.

27.50
Oesters 24 stuks

Opengestoken en apart citroen, rode wijnazijn met sjalotjes.

Hoef je niets meer aan te doen.

50.00
Koningsdag

slurpen

DrankjeBeschrijvingPrijs
Carucci Barbera (aperitief)

De frisse en elegante Barbera is een blauwe druivensoort die veelvuldig voorkomt in de heuvels van Piemonte. Lokale barman Alessandro Carucci ontdekte dat de Chinato perfect paste in een cocktail. De Carucci Barbera Chinato is helderrood van kleur en heeft een zachte, licht bittere smaak afkomstig van een ‘infusie van wortels en kruiden’. De geur is kruidig met percepties van rijp rood fruit.

24.50
Miraval Rosé

Château Miraval | Provençe | Frankrijk

20.00
Casarena Selection

Malbec | Casarena | Mendoza | Argentinië

12.00
Barbera D'Asti

Barbera | Guido Berta | Piëmonte | Italië

9.50
Moscato D'Asti

Guido Berta | Piëmonte | Italië

9.00
Rosé Cava Brut Primer Semi Sec

Perre Ventura | Catalonië | Spanje

9.00
O’Rosal Blanco

Albariño blend | Bodegas Terras Gauda | Rías Baixas | Spanje

18.00
Les Yeuses Viognier

Viognier | Domaine Les Yeuses | Languedoc & Roussillon | Frankrijk

9.00
Jopen 4-grain Bock

6.5 % | Bokbier | 33 cl.

4.50
Sint Joris Koppige Draak

8.5 % | Tripel | 33 cl.

4.50
Brouwerij Kees Mosaic Hop

5.5 % | IPA | 33 cl.

3.50
Averbode

7.5 % | Blond | 33 cl.

3.50
Wood I Lie to You #233

12,1 % | Barrel Aged Barley Wine | 33 cl.

7.50
×