nieuws & blog

Kletskoek

Bij het Hooihuis bewegen we niet alleen met de seizoenen mee. We serveren graag verhalen over datgene dat ons inspireert, verrast en in beweging houdt. Daarom kun je vanaf nu via deze blog een uniek 'kijkje in onze keuken' nemen. Lees je even mee?

Bijzondere bubbels (bijna) rechtstreeks uit onze achtertuin!

Op bezoek bij onze leverancier

Bij het Hooihuis zijn we altijd op zoek naar bijzondere, duurzame producten om onze gasten te verrassen. Ver hebben we niet hoeven zoeken. De bruisende bubbels van Cuvée orRose bleken gewoon vanuit onze achtertuin te komen!

heenwerf 06

Rauwe mosselen in de oesterbar; krijgt de oester er concurrentie bij?

Sjiek de friemel

Koen Bakker vertelt over hoe zijn vakantie in Zuid-Frankrijk hem inspireerde om een bijzonder gerechtje te introduceren. Tijdens de Tipies Zeeuwse Vrienden-middag vind je in de oesterbar, naast oesters, rauwe mosselen!

mossels 02

8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jou werkt

Werken bij het Hooihuis

Lange dagen, een flutsalaris, geen carrièremogelijkheden en altijd werken wanneer jouw vrienden vrij zijn. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers.

blog visuals werken bij hh 06

Granita

Recept voor jou

Onze patissier Lotte deelde haar recept voor granita met ons. Je kunt het serveren tussen het hoofdgerecht en dessert in, combineren met het dessert zelf, of gebruiken als lekkere opfrisser.

granite lotte recept 02

Interview met onze patissier Lotte

Passie voor patisserie

Wie zit er nou precies achter die bijzondere desserts? We vroegen Patissier Lotte de kers van taart. Hoe bedenkt en ontwerpt zij haar creaties? Waar komt haar inspiratie vandaan? Welke trends en ontwikkelingen ziet zij in de wereld van Patisserie?

blog patissier 04

Waarom het Hooihuis van beweging houdt

Meebewegen met seizoenen

We zien dat mensen meer en meer bezig zijn met een gezonde levensstijl. Of zich er in ieder geval meer en meer van zijn bewust zijn wat het kán doen. Maar hoe blijf je nou op ALLE vlakken gezond en in beweging?

blog miranda 09

Waarom het Hooihuis koos voor een eigen afdeling patisserie!

Nét even dat beetje extra

Bij Hooihuis willen we jouw moment zo bijzonder mogelijk maken. Met aandacht. En daar hoort volgens ons geen ‘plastic koekje’ bij.

blog patissier 10

Meet the chef

Interview met chefkok Miranda

Bij restaurant Hooihuis is het meebewegen met seizoenen als een tweede natuur. Maar wie bedenkt er eigenlijk welke gerechten er dan de kaart komen? Wie is er verantwoordelijk voor de kleuren en smaken op jouw bord?

Wij vroegen Chef Miranda de koksbuis van het lijf!

chefkok miranda 03
Separator2
×

Powered by WhatsApp Chat

×