Heerlijk nagerecht: aardbeien Romanoff achter glas | Het Hooihuis
Hooihuis aardbeien achter glas

Hooihuis tip: aardbeien achter glas

Op de Hooihuis nagerechten kaart kun je verschillende nagerechten vinden. Al deze heerlijke nagerechtjes worden huisgemaakt door onze chef-koks. Ondanks dat alle desserts om te smullen zijn, behoren de aardbeien achter glas beslist tot één van onze favorieten. Wat ons betreft mag deze klassieker in het voorjaar en in de zomer dan ook echt niet ontbreken op de Hooihuis menukaart. Benieuwd wat er zo bijzonder is aan dit lekkere frisse toetje? Lees dan vooral even verder!

Aardbeien Romanoff

Wellicht ben je wel bekend met aardbeien Romanof. Dit is een klassiek nagerecht dat gemaakt wordt van onder andere verse aardbeien, merengue schuim, room, ijs, aardbeien coulis en een vleugje wodka. Het is een heerlijk toetje om te bestellen na een gezellige avond lekker eten. Omdat we zo’n fan zijn van dit klassieke toetje besloten we, inmiddels al wat jaren terug, om het op te nemen op de Hooihuis menukaart.

Aardbeien achter glas

Uiteraard, volledig in style van Het Hooihuis, hebben wij op het heerlijke aardbeien Romanoff gerecht gewoon een variatie op bedacht. Zoals je dat van ons gewend bent serveren wij dit verrukkelijke toetje natuurlijk op een eigenwijze en verrukkelijke manier, namelijk achter glas..

Het Hooihuis nagerechten aardbeien achter glas

Doordat de aardbeien en alle andere heerlijke ingrediënten gecombineerd worden in een glas, zijn alle ingrediënten bij iedere hap stuk voor stuk goed te proeven!

Perfecte toetje voor de zomer

Toen we de naam van dit toetje moesten verzinnen was dat overigens niet heel lastig. De aardbeien zitten nu eenmaal heel letterlijk achter het glas, de keuze was dan ook snel gemaakt!

Overigens ziet het er nog super feestelijk en kleurrijk uit of niet? De heerlijke zoete romige toetje is in ieder geval voor aardbeien liefhebbers een absolute must try! Het is een perfect toetje om heerlijk in het voorjaar en in de zomer te eten. Het is een waar genot!

Zin gekregen in dit heerlijke nagerecht? Maak dan online een reservering of bel ons even op het nummer: 0165 – 537 902.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons