Lions Asperge Event - Hooihuis
Hooihuis asperges

Lions Asperge Event

Op maandag 6 mei 2019 organiseren wij in samenwerking met de Lions Club Roosendaal de 11e editie van het Asperge Event. Ook dit jaar belooft het weer een mooi evenement te worden met lekkere gerechten, veel gezelligheid en een super muzikaal optreden.

We hebben wederom een fantastische artiest weten te boeken: Jim van der Zee! Van kleins af aan heeft Jim een passie voor muziek. Als klein jochie begon hij met gitaarlessen, later kwam daar het zingen bij en studeerde hij aan het conservatorium. In 2018 neemt Jim deel aan de blind auditions van The Voice of Holland in de hoop dat het programma hem kan helpen met zijn muzikale ontwikkeling. Dankzij zijn zang talent eindigt hij als de winnaar van The Voice of Holland 2018!

De opbrengsten van het Asperge Event gaat dit jaar naar twee goede doelen. Namelijk S&L Zorg, beter bekend van zorgwijk Sterrebos. Om ook mensen met een verstandelijke beperking in staat te stellen een fietstocht te maken ondersteunen we de aanschaf van een duofiets.

Het andere goede doel is de bouw van een kraamkliniek op de flanken van de Kilimanjaro. In februari is een vierkoppige delegatie van De vrienden van Bokki vertrokken naar Tanzania voor de bouw van een Mother & Child Home. Een plaats waar vrouwen voor consultatie, bevalling en nazorg terecht kunnen. Naar verwachting zal de kraamkliniek begin september worden geopend.

Kortom: het belooft weer een geweldig mooi evenement te worden! Wij heten u dan ook graag op maandag 6 mei vanaf 18.00 uur welkom in de tuin van het Hooihuis.

Om het Asperge Event tot een succes te maken is een goede voorbereiding vereist. Om deze reden sluiten wij de bestelsite op vrijdagavond 3 mei. Wacht dus niet te lang met het bestellen van uw kaarten!

WhatsApp WhatsApp ons