Hooihuis: Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 | Het Hooihuis
Beste_leerbedrijf_horeca

Het Hooihuis is uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018!

Afgelopen donderdag zijn wij tijdens de Horecava in de Rai in Amsterdam uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf Horeca 2017-2018! Natuurlijk zijn wij super trots! In dit blog vertellen wij je alles over deze prijs.

Beste Leerbedrijf Horeca 2017-2018

De wedstrijd ‘Beste Leerbedrijf Horeca‘ is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren. Maar ook om de waarde van leerbedrijven en leermeesters in de horeca meer aandacht te geven. Onze eigen SVH Leermeester Daniek en Linsey besloten om hier Het Hooihuis voor op te geven. Het opleiden van nieuwe mensen en leerlingen is namelijk iets waar wij namelijk enorm veel aandacht aan besteden!

Van het een kwam het ander en afgelopen december kregen we bericht dat we van de 143 inzendingen in de top 3 van beste bedrijven waren beland! Vervolgens kregen we in december ook de jury over de vloer tijdens een bedrijfsbezoek.

Ook hebben we om stemmen te werven de onderstaande video gemaakt! Super leuk toch?

Feedback van de jury

Afgelopen donderdag was het dus zover en werd de winnaar van het ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2017-2018’ bekend gemaakt. En wij hebben deze fantastische prijs dus gewonnen!

Extra leuk is dat de jury unaniem was over het uitroepen van ons tot winnaar! De jury zei het volgende over ons:

Leren en werken gaan optimaal samen: zowel voor leerlingen als voor zittende medewerkers. Er is een gezonde verhouding tussen de totale brigade, het aantal leerlingen en het aantal beschikbare leermeesters”.

Voorzitter Commissie Ricardo Eshuis zei nog het volgende:

“Het meest opzien baarde het Hooihuis met de totaalaanpak: je kunt er niet werken zonder jezelf verder te ontwikkelen. Leren zit in het DNA van het bedrijf. De ondernemers stimuleren dit al vanaf dag 1 dag ze het bedrijf zijn begonnen. Het feit dat Het Hooihuis dit jaar is bekroond tot kampioen van de eredivisie van de leerbedrijven in de horeca is eigenlijk een bekroning van 10 jaar investeren in mensen en hun ontwikkeling. De jonge garde draagt nu het bedrijf en krijgt ruimte om zich te ontwikkelen”.

Wat een mooie woorden!

Wat hebben we dan gewonnen?

Naast de award en een muurschildje met de titel mogen we een dag meelopen met een SVH Meester. Bovendien mag onze Koen plaatsnemen in de branche vaststellingscommissie. Daar mag hij samen met andere grote branchepartijen meepraten over de kwaliteitsstandaarden in de horecabranche. Super leuk om mee te maken! Wij kijken hier dan ook enorm naar uit! Binnenkort hierover meer ;-)!

Beste_leerbedriijf_hooihuis

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons