Nieuw in de webshop: geniet nu ook thuis van onze bisque! | Het Hooihuis
bisque

Geniet nu thuis van de Hooihuis bisque

De zilte, romige smaak en de heerlijke verse schaal- en schelpdieren. Heb jij de heerlijke kreeften-vissoep al eens geproefd? Voor de fans van deze Hooihuis hardloper hebben we heel goed nieuws! Je kunt voortaan ook thuis genieten van deze overheerlijke bisque. We hebben hem namelijk toegevoegd aan onze Hooihuis-webshop. Do try this at home!

De overheerlijke Hooihuis bisque

Een bisque is een heerlijke romige soep met een roodoranje kleur. Hij wordt gemaakt op basis van schaaldieren, zoals kreeft. Dat is ook het verschil met bouillabaisse, die is gemaakt op basis van diverse vissoorten.

Bij het Hooihuis serveren we de kreeften-vissoep met toast en ansjovismayonaise. Een fantastisch voorgerecht! En vanaf nu bestel je dit fantastische soepje dus gewoon in onze webshop. Ideaal wanneer je een etentje geeft en iets bijzonders op tafel wilt zetten zonder te veel moeite. Voor een Paasbrunch bijvoorbeeld. Of gewoon wanneer je zelf geen zin hebt om te koken… Of om cadeau te doen aan een enorme Hooihuis bisque fan! Je ontvangt de vissoep in een mooie glazen pot, dus dat geeft extra leuk weg.

Vissoep Hooihuis

Smakelijk shoppen in de Hooihuis webshop

Sinds een half jaartje is het mogelijk om thuis te genieten van Hooihuis producten. Zo kon je in de Hooihuis webshop al een wijnpakket met onze bijzondere wijnen uit de streek Piëmonte bestellen. Maar ook onze Hooihuis carpaccio is er al verkrijgbaar. Ook ideaal wanneer je op zoek bent naar originele en smakelijke cadeaus!

De bisque gaat 19,50 euro kosten inclusief de garnituur voor een extra mooie presentatie. Je hebt dan genoeg bisque voor 4 personen. Daarnaast kun je hem zonder garnituur bestellen voor 12,50 euro.

Serveer bij de vissoep een heerlijke witte wijn, zoals een mooie Riesling. Bij het Hooihuis serveren we graag een droge Riesling uit Duitsland van Markus Molitor bij onze bisque en bouillabaisse. Ook deze kun je aan de balie kopen trouwens. De kreeften-vissoep voor thuis leent zich perfect voor een luxe Paasbrunch met hartige hapjes. Denk aan mini-quiches, een stevige club sandwich en kleine garnalenkroketjes. Succes verzekerd!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons