Kom alles te weten over restaurant Bravo24 | Het Hooihuis
Bravo24

Kom alles te weten over ons stoere broertje: Bravo24

Ken jij Bravo24 al? Bravo24 is ons jongere broertje én tegelijkertijd onze stoere buurman. Wist je dat het restaurant zo’n 2 jaar geleden werd geopend door Koen, Luuk en Lisette? Benieuwd naar het achterliggende verhaal over dit restaurant in Roosendaal? Wij vertellen je er alles over in dit blog!

Het ontstaan van Bravo24

Als buren van Indoor Skydive Roosendaal werden wij regelmatig gepolst of wij een samenwerking met het bedrijf zagen zitten. Toen Nicky Broos, eigenaar van de windtunnel in Roosendaal, Koen weer een keer sprak, kwam het horecagedeelte van Indoor Skydive ter sprake. De verschillende mogelijkheden hebben we toen samen eens goed besproken, onder het genot van een goede borrel.

Landmark @restaurant_bravo24

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

Restaurant op De Stok!

Al gauw genoeg kwamen we er achter dat er volop kansen lagen voor een nieuw restaurant op De Stok in Roosendaal. Knopen werden gehakt, meerdere meetings volgden en alle mogelijkheden werden besproken. Ingrediënten als: de locatie van het pand, de tuin, de gratis parkeerplaatsen voor de deur en de verschillende leisure activiteiten als indoor skydiven, winkelen bij Rosada en meer gaven de doorslag om het plan door te zetten!

1 oktober in 2015 openden we de deuren van Bravo24!

Team compleet en helemaal klaar voor! #bravo24 #drink #eat #dare2share

A post shared by Restaurant / Bar Bravo24 (@restaurant_bravo24) on

Heel Hooihuis klust

Eerlijk? We hadden het voornemen om het dat jaar ‘rustig aan te doen’. Eerst maar eens wat opruimen en schoonmaken. We wilden een jaar aan de slag gaan en kijken wat Bravo24 ons kon brengen.

Jaja… rustig aan doen… dat hebben we geweten…

4 maanden later hadden we de hele tent compleet verbouwd! Bravo24 heeft van top tot teen een restyling gekregen. Ook de keuken heeft een update gekregen. Het thema ‘vliegen’ hebben we bij de styling aangehouden. Vrij logisch met Indoor Skydive Roosendaal als bovenburen, toch?

Stoere bar

Bravo24 is inmiddels een stoere tent geworden met een grote bar als middelpunt. Deze bar heeft de afgelopen jaren zijn dienst al goed bewezen. ? De verdere inrichting is stoer en robuust. Zo vind je er ook een Chesterfield bank van maar liefst 6 meter lang! Deze bank is heerlijk om in te loungen.

Overigens zijn wij ook super blij met ons vliegtuig dat aan het plafond hangt. Het is een echte eyecather!

Lekker eten met een grote groep

Bravo24 is net wat anders vergeleken met Het Hooihuis. Zo staat het ‘shared dining’ concept bij dit restaurant centraal. Dat wil zeggen dat je met z’n allen (vanaf vier personen) verschillende gerechtjes van de kaart kunt bestellen en hier samen met een grote groep van kunt genieten. Iedereen mag lekker zelf opscheppen van de schalen die op tafel komen. Zo kun je met een grote groep vrienden, met familie of met collega’s komen eten. Wat ons betreft is het een erg handig concept. Want waarom zou je één gerecht kiezen, als je ook bijna alles van de menukaart kunt proeven?

Bravo24

De menukaart van Bravo24

Bij Bravo kun je verder ook genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Op de menukaart staan gerechten als paella, ribs, tosti’s, flammkuchen, goede burgers en nog veel meer! Ook vind je er een tapasplank gevuld met antipasti, bitterballen, olijven, rauwkost en brood met lekkere smeersels.

Overigens is Bravo24 vanaf 12 uur geopend. Je kunt er dus ook terecht voor de lunch! Daarbij kun je kiezen uit speciale ‘Twelve-oo’klokjes’ vlees of vis. Deze gerechtjes zijn vergelijkbaar met de ‘Twaalfuurtjes’ van Het Hooihuis! Ook vind je er natuurlijk salades, broodjes, een club sandwich of een Caesar salade.

Er is nog veel meer lekkers om op te noemen: het is daarom zeker weten een aanrader om eens op bezoek te gaan bij onze buurman ;)!

Speciaal voor groepen: play, eat, drink!

Ook voor een bedrijfsuitje, familiefeest, of gewoon voor een goede borrel ben je bij Bravo24 aan het juiste adres! Extra leuk is dat je bij Bravo super leuke spelletjes kunt spelen. Er zijn verschillende arrangementen voor groepen waaruit je kunt kiezen. Combineer een heerlijke lunch, diner, of een borrel met een activiteit als indoor skydiven of een dagje shoppen bij Rosada. Beleef zo samen een geslaagd dagje weg!

Bravo24_restaurant

 

Meer weten over Bravo24?

Wil je meer weten over ons stoere broertje? Neem dan snel een kijkje op de website van Bravo24 en bekijk alle lekkere gerechten op de menukaart. Natuurlijk kun je ook meer over Bravo24 te weten komen op de Facebookpagina of op Instagram.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons