De Hooihuis Familie: dé grootste horecafamilie! | Het Hooihuis
Herfst bij het Hooihuis

De Hooihuis Familie: dé grootste horecafamilie van Roosendaal!

The Kelly Family, Kardashians of The Addams Family zijn niets bij: onze fantastische Hooihuis Familie! Want wist je dat velen van ons naast een figuurlijke horecafamilie ook létterlijk familie zijn? We hebben maar liefst 20 collega’s in dienst die een broer of zus hebben die ook bij Het Hooihuis werkt. Bovendien werken er ook veel liefdeskoppels samen in ons restaurant. Hoe dat precies allemaal zit, vertellen we je in dit blog!

Koen en Lisette Bakker

Het bekendste koppel binnen Het Hooihuis zijn natuurlijk Koen en Lisette Bakker. Ruim 10 jaar geleden openden zij de deuren van hun grote droom: Het Hooihuis! Daarvoor hadden zij overigens al goed geproefd van het horecaondernemerschap met hun eigen bistro De Dikke Deur in Fijnaart. Koen en Lisette zijn altijd actief geweest in de horeca. Koen behaalde diverse diploma’s en deed ervaring op bij verschillende bedrijven voordat hij met Lisette een eigen bedrijf startte.

Koen en Lisette Bakker Hooihuis

Bob en Luuk

De broers van Koen, Bob en Luuk, zijn ook onderdeel van de Hooihuis familie. Bob heeft oorspronkelijk een meer artistieke achtergrond. Hij deed een kunstopleiding in Antwerpen. Tijdens die studie werkte hij al wel in verschillende cafés in Roosendaal. Hij maakte nog een uitstapje naar de modebranche, maar besloot uiteindelijk verder te gaan in de horeca. Bob realiseerde zich dat hij binnen zijn vakgebied op kantoor zou komen te zitten en dat is niets voor hem! Dus ging hij aan de slag bij Het Hooihuis en inmiddels is hij het gezicht van ‘broertje’ Bravo24. De vriendin van Bob, Daniek, werkt ook bij Het Hooihuis: koppel nummer twee!

Hooihuis Familie horecafamilie

Flinke groei

Luuk is de ‘jongste telg’ van de drie broers. Hij studeerde Commerciële Economie met de richting Sports Business. Zijn horeca carrière begon bij De Dikke Deur. Tijdens zijn gehele studententijd werkte hij daar als weekendhulp en hij ‘verhuisde’ daarna mee naar Het Hooihuis. Daar lijkt toch iets in het water te zitten, want Luuk besloot al snel dat hij verder wilde in de horeca. Hij ging aan de slag als vaste medewerker in de bediening. Zijn doel? Zo veel mogelijk vakkennis opdoen en alle papieren behalen die nodig zijn om een echte horecaman te worden. Dat is meer dan gelukt, want inmiddels is Luuk bedrijfsleider van Het Hooihuis. Een uitdagende taak gezien de enorme omvang die Het Hooihuis inmiddels heeft. We blijven maar groeien! De vakkennis van Luuk rijkt zeer ver en hij zou zomaar eens SVH Meesterschenker kunnen worden. Luuk heeft duidelijke ambities: mee ondernemen! Luuk heeft overigens ook binnen Het Hooihuis zijn partner gevonden. Samen met sous-chef Evelien heeft hij inmiddels een prachtige dochter.

De smaak van Luuk

Broer-zusrelatie

Binnen Het Hooihuis zijn er nog veel meer broer-zusrelaties (in de positieve zin van het woord natuurlijk). In totaal werken er 20 broers en zussen met elkaar samen. Er zijn zelf twee gezinnen waarvan er maar liefst 3 broers of zussen bij ons werken. Dit zien we alleen maar als iets positiefs. Kennelijk wordt er thuis heel positief over Het Hooihuis als werkgever gesproken, waardoor de broers en zussen ook komen solliciteren!

Naast deze familieband, bloeien er ook regelmatig liefdesrelaties op bij Het Hooihuis. Inmiddels werken er al 10 stelletjes samen, dat zijn dus ook 20 werknemers! Overigens is de eerste officiële Hooihuis baby’s ook al een feit, die hebben we meteen maar een ‘I love Hooihuis’ romper gegeven…

Ook deel uitmaken van onze speciale Hooihuis familie? We zijn nog op zoek naar koks ;-)! Lees onze vacature voor meer informatie!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons