Lees alles over onze sportieve zomer | Het Hooihuis
sportief

De sportieve zomer van Het Hooihuis

Sport en sportief bezig zijn vinden wij bij Het Hooihuis onwijs belangrijk. Het is misschien een combinatie waar je niet meteen aan denkt: een restaurant en sport. Maar wist je dat we er voor zorgen dat al onze werknemers gratis kunnen sporten? Het is niet alleen goed voor de teambuilding, maar we worden er allemaal een stukje fitter door! Ook zijn wij onder andere deze zomer actief als het gaat om sponsoring van sportieve activiteiten in de regio. In dit blog lees je alles over Het Hooihuis en sport!

Het Hooihuis en sport

Horeca is een mooie branche met vakmensen. Echter schuilt er wat gevaar als het gaat om de fitheid. De werktijden maken het onmogelijk om in clubverband een sport te beoefenen. Zonde natuurlijk! Want samen sporten is natuurlijk het allerleukst en het motiveert elkaar. Daarom bedachten we een aantal jaar geleden in samenwerking met Aleco Sport Visions een op maat gemaakt programma dat perfect afgestemd is op horecatijden. Sindsdien hebben we al een super groot aantal oefeningen, loopkilometers, bokstrainingen en bootcamps erop zitten!

Overigens zijn we ook wel te porren voor een potje squash. Wil je ons uitdagen voor een wedstrijdje? Laat het gerust weten! 

Hooihuis sporten

Sportieve evenementen in Roosendaal

Daarnaast zijn we ook deze zomer weer betrokken bij een aantal sportieve evenementen in Roosendaal! Zo gaan er speciale (en zeer goed getrainde! ;-)) Hooihuis teams de komende tijd flink aan de bak. We hebben een aantal evenementen voor je op een rij gezet waar je onze teams kunt tegenkomen.

  • Beachvolleybal event: in het weekend van 6 tot en met 8 juli vindt het jaarlijkse beachvolleybal event plaats op de Roosendaalse Markt. Er zullen maar liefst vier verschillende Hooihuis teams meedoen aan het event. We doen mee aan het bedrijven toernooi, we hebben een dames- en herenteam en we doen mee aan het voetvolley toernooi. Wie daagt ons uit?
  • Jeugdronde: van 9 tot en met 15 juli zal (voor de 35e keer) de Nationale Jeugdronde weer plaatsvinden in Roosendaal. De Jeugdronde is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Roosendaal! Sportieve kids van 10 tot en met 14 jaar kunnen meerijden. Zij fietsen in totaal maar liefst 250 kilometer door West-Brabant en België. Zeker weten dat het een intensieve, gezellige en sportieve dagen gaan worden. Ook hen voorzien we van mooie prijzen.

Extra leuk is dat alle kids die meefietsen dit jaar een toffe rode zonnebril dragen die wij hebben gesponsord! Hier hebben we dan ook een speciale winactie aan gekoppeld! Het team die de meest gekke foto maakt met de zonnebrillen, maakt kans op een etentje met de hele ploeg bij Bravo24! Hoe tof is dat? Plaats bij het bericht op Instagram of Facebook #raceface, dan kunnen wij de foto gemakkelijk terugvinden!

Raceface

  • ColSensation: tot slot loopt ook dit jaar onze Pascal weer mee met ColSensation voor het goede doel. Op 14 september zal hij de Mont Ventoux trotseren om KWF kankerbestrijding te steunen. Al hardlopend gaat hij de Mont Ventoux beklimmen! Je kunt hier meer over zijn avonturen lezen.

Kortom wij gaan met het hele Hooihuis team een sportieve zomer tegemoet! Wij hebben er zin in!

WhatsApp WhatsApp ons