Het is zover: je kunt nu reserveren voor het Giga Gamba festijn! | Het Hooihuis
Hooihuis_giga_gamba

Het is zover: je kunt nu reserveren voor het Giga Gamba Festijn! [update: we zijn helaas volgeboekt]

De Ofyrs zijn schoongekrabd en ingeolied. De wijn is flink ingeslagen en al de hele maand kunnen we voorproeven dankzij onze speciale Giga Gamba maand. En nu is het eindelijk zover! Het spontaanste eetfestijn van Roosendaal: het Giga Gamba Festijn, zal weer losbarsten op woensdag 25 en donderdag 26 juli! De data zijn inmiddels bekend en de lijnen zijn geopend: reserveer snel je plekje voor het te laat is!

Woensdag 25 juli en donderdag 26 juli hebben we jammer genoeg geen plekjes meer.

Stan Giga Gamba Festijn

Meer dan 800 kilo gamba’s

Het Giga Gamba Festijn is inmiddels een vast paradepaardje tijdens de Hooihuis zomers. Dit jaar vindt namelijk al de 10e editie plaats! Vanwege de populariteit van dit culinaire feestje hebben we het dit jaar anders aangepakt. Je kunt de hele maand juli genieten van de lekkerste gamba gerechten. Hiervoor is een speciaal Giga Gamba menu gemaakt. Wist je dat er naar schatting zo’n 800 kilo gamba’s gegeten wordt deze maand? En dat is zelfs exclusief de gamba’s tijdens het Giga Gamba Festijn.

Die heerlijke gamba’s van onze Ofyrs? Die serveren we alleen tijdens dit bijzonder gezellige feestje. Een tuin vol blije gezichten, brandende vuurkorfen en de geur van vers gegrilde gamba. En wanneer dit allemaal plaatsvindt is elk jaar weer een grote verrassing…

Reserveer snel voor het Giga Gamba Festijn

Tijdens de fijne Giga Gamba Festijn zomeravonden wordt de muziek verzorgt door het evenementenbureau Eventiz. We hebben ruimte voor ongeveer 200 tot 250 gasten per avonden, die allemaal onbeperkt gamba’s kunnen eten. Dat zijn dus echt een he-le-boel gamba’s. Onze Hooihuis Helden voorzien je graag van advies over bijpassende wijnen en andere drankjes. Zoals de Mar de Frades Albariño: een frisse wijn uit Rias Baixas met een zilte hint. Of onze nieuwste zomercocktail met gingerbeer en gin.

Het Giga Gamba Festijn 2018 wil je absoluut niet missen! Reserveer dus snel je plekje want vol is vol. Dat kan alléén telefonisch via 0165 537 902.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws