Herfstnieuwtjes: van herfstmenukaart, bockbier tot aan kerst | Het Hooihuis
Hooihuis herfst

Alle Hooihuis herfstnieuwtjes op een rij!

Met de komst van een gloednieuw seizoen staan er behoorlijk wat spannende dingen op onze planning. Niet alleen maken wij onze heerlijke tuin ‘herfstklaar’, ook de menukaart krijgt een geweldige ‘herfst touch-up’. Benieuwd wat wij de komende tijd nog meer op de planning hebben staan? Lees dan vooral even onze herfstnieuwtjes!

Roosendaalse Houthakkampioenschappen

Mocht je het gemist hebben, al acht jaar lang organiseren wij de enige echte Roosendaalse Houthak Kampioenschappen. Even tussen ons, dit is een super tof Roosendaals event waar je bij moet zijn! Kom de teams lekker aanmoedigen op zondag 8 oktober. Ondertussen beleef je een middag vol herfstplezier en kun je smullen van de lekkerste bockbiertjes en misschien wel een goede herfstbarbecue. Ben jij erbij?

Roosendaalse houthak kampioenschappen

Herfst menukaart

Onlangs schreven we al een blog over de heerlijke smaken van de herfst. Van diverse koolsoorten, pompoenen tot aan paddenstoelen in allerlei soorten. Dit en nog veel meer kun je vanaf oktober op onze nieuwe menukaart verwachten. Wees gerust ook volle soepen, wild en stoofpotten ontbreken uiteraard niet op de nieuwe kaart. Denk daar een goed glas wijn of bockbiertje bij en een heerlijk knetterend openhaardje en afscheid nemen van de zomer is ineens niet meer vervelend.

Ook komen er leuke herfst acties aan, maar daarover binnenkort meer ;)! 

Herfst Hooihuis

Bokbier

Ook hebben we weer heerlijke bockbiertjes op de tap beschikbaar! Van La Trappe Bokbier tot aan Steenbrugge Abdij Bock. Wanneer kom jij een heerlijk bokbiertje drinken?

Hooihuis bockbier

Wij kijken enorm uit naar de herfst! Hopelijk jij ook!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons