Het beste terras van Nederland 2017 | Het Hooihuis
Het beste terras van Nederland 2017

Uitreiking van de Terras Top 100 2017

4 juli 2016 behoort zeker weten tot één van de mooiste dagen uit de Hooihuis geschiedenis. Op deze dag werd het Hooihuis terras in Roosendaal namelijk officieel bekroond met de titel: ‘Het beste terras van Nederland‘. Een titel waar wij tot op de dag van vandaag super trots op zijn! In dit blog lees je meer over deze prijs, wat het ons heeft gebracht en wij vertellen je meer over de uitreiking van de prijs: ‘Het beste terras van Nederland 2017’ tijdens de Terras Top 100.

Leuk weetje: dit jaar zal de uitreiking van de Terras Top 100 2017 op 3 juli 2017 plaatsvinden bij Het Hooihuis!

Terras_top_100_Misset

Terras top 100 van Misset Horeca

We doen al een aantal jaar mee aan de Terras Top 100 van Misset Horeca. Met succes want we hebben al een aantal keer de publieksprijs gewonnen. De ‘hoofdprijs’ hadden we echter nog nooit in ontvangst mogen nemen. Dat veranderde echter afgelopen jaar! Bijzonder want we twijfelden in eerste instantie nog om mee te doen.

Toen we echter hoorden dat er horecaondernemers en een aantal medewerkers in de vakjury zouden zitten vonden we het toch wel leuk en spannend. Toen hebben we ons toch maar ingeschreven! Gelukkig, want op 4 juli 2016 wonnen we de prijs: ‘Het beste terras van Nederland 2016’!

Een moment om nooit meer te vergeten!

De jury zei dit over ons terras:

Alles voelt als een warme deken van gastvrijheid. De verleiding was groot om alle andere afspraken van de rest van de dag af te zeggen en heerlijk te blijven zitten op dit mooie terras. We zijn enorm in de watten gelegd en hebben heerlijk gegeten en gedronken. Het was een feestje om hier te mogen zijn.”

De bijzonderheden van Het Hooihuis terras: de tipi, Jeroen Pauw, de kampvuren, Ofyr bbq’s, het groen en de ruimte hebben hier zeker weten aan bijgedragen!

Flink veel media-aandacht

Het is onvoorstelbaar wat een gigantische media-aandacht we na het winnen van deze prijs hebben gekregen. Vrijwel elk landelijk radiostation of dagblad besteedde er aandacht aan. We hebben zo’n 50 boeketten bloemen ontvangen en nog heel veel leuke andere attenties.

Over de drukte daarna in ons restaurant nog niet te spreken. Na de uitreiking zaten we echt iedere dag stampvol, zowel met lunch als diner. Gasten namen vrienden of relaties mee en vertelden trots dat Het Hooihuis deze prijs heeft gewonnen. Fantastisch om te zien!

We hadden er nog wel een Hooihuisje naast kunnen hebben!

Het_Roosendaalse_Hooihuis_heeft_het_beste_terras_(foto_Misset_Horeca_Terras_Top_100)

Uitreiking terras top 100 2017

Ook in 2017 zal er weer een ‘Beste terras van Nederland’ worden gekozen. De uitreiking zal zelfs dit jaar plaatsvinden bij Het Hooihuis! Helaas is het een besloten evenement en is het alleen toegankelijk voor deelnemende bedrijven. Op 3 juli omstreeks vier uur zal de uitreiking (hopelijk in onze sfeervolle tuin) plaatsvinden. Alle 100 beste ‘terrassen’ worden genoemd en de provinciewinnaars zetten we extra in het zonnetje.

Presentatie door: Tom Coronel

Bij de top tien wordt het natuurlijk extra spannend! De heren van de band Lucifer maken het éxtra spannend met hun tromgeroffel. Gevolgd door een spetterend optreden na de bekendmaking van de winnaar. Verder zal natuurlijk de tuin vol staan met hapjes en drankjes zodat niemand iets te kort komt. Overigens zal Nederlands autocoureur Tom Coronel deze middag en avond presenteren. Kortom dit gaat zeker weten een fantastisch evenement worden.

Wij hebben ook alvast een tip aan de winnaar van ‘Het beste terras van Nederland 2017’: geniet van het moment! Maar wees ook goed voorbereid op de drukte! Want die gaat zeker weten komen!

Wil jij ook lekker genieten van het smakelijke leven op een gezellig en sfeervol terras? Maak dan direct een reservering door te bellen naar: 0165-537902. Je kunt ook een online reservering maken!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons