Op Vaderdag geniet je van het ultieme Vaderdagmenu | Het Hooihuis
Vaderdag

Dit is hét ultieme Vaderdagmenu!

Vaderdag 2017 staat bijna weer voor de deur! Ben je nog op zoek naar een geschikt Vaderdagcadeau waarmee je je vader écht blij kunt maken? Geef hem in plaats van een standaard bierpakket, aftershave of scheerapparaat een heerlijke lunch of diner bij Het Hooihuis cadeau! Ze zeggen immers niet voor niets: liefde gaat door de maag… toch? Wij hebben alvast de perfecte gerechten voor échte mannen voor je samengesteld.

Vaderdag lunch

Neem op zondag 18 juni je vader mee uit lunchen bij Het Hooihuis! Reserveer een tafeltje bij het raam of misschien wel heerlijk buiten in de gezellige tuin. Wie weet spot je Pauw Jeroen nog wel ergens!

Het ultieme lunchgerecht voor Vaderdag is natuurlijk een echte goede club sandwich met kipfilet, gebakken Zeeuws spek, reypenaer v.s.o.p. trostomaat, Hollandse sla, een à la minute gekookt eitje en mayonaise.

Vaderdag Hooihuis

Je kunt ook zelf een stoere belegde boterham samenstellen.

Hooihuis tip: kies voor een boterham met Mexicaanse kip met goed gemarineerde kippendijen, guacamole, jalapeño pepers, nachos en tomatensalsa. Of kies de malse bief met gebakken ui, trostomaatjes, notensla en een mayonaise van groene pepertjes.

Papa’s kun je overigens ook altijd blij maken met een goede hamburger. Die hebben we ook gewoon op de lunchkaart staan!

Bekijk hier de volledige Hooihuis lunchkaart.

Vaderdag diner

Heb je iets meer budget? Dan kom je op Vaderdag gewoon ’s avonds lekker eten bij Het Hooihuis. Ga voor een menuuke en kies een voorgerecht, hoofdgerecht én een nagerecht voor € 29,95. Hét ultieme Vaderdag menuuke bestaat wat ons betreft uit een carpaccio als voorgerecht.

Uit eten met een groep

Als hoofdgerecht zal je vader zeker weten blij worden van de rumpsteak van lam, gebakken polenta, voorjaarsgroente, gepofte kerstomaatjes, lamsjus met knoflook. Of misschien wel de Ierse angus biefstukjes met bataat, kruidige crème fraîche, groenten, chimmichurri of peperoncino.

Dineren in Roosendaal

De keuze van het nagerecht is niet zo moeilijk. Kies voor onze aardbeien achter glas. Een oude Hooihuis klassieker die altijd goed in de smaak valt! Is je vader geen fan van zoete nagerechten? Kies dan voor het kaasplankje met drie verschillende kaasjes.

Hooihuis aardbeien achter glas

Natuurlijk kun je ook gewoon andere heerlijke gerechten bestellen van onze menukaart.

Hooihuis cadeaubon

Wist je dat ook een Hooihuis cadeaubon kunt bestellen? Vaders mag dan lekker zelf een datum uitzoeken waarop hij langs kan komen. Vul het contactformulier in met alle gegevens of kom even bij ons langs op de Stok en neem de bon gelijk met je mee. Zo heb je zeker weten op tijd het Vaderdagcadeau in huis!

Wil je een reservering maken voor Vaderdag? Bel ons dan even op het nummer: 0165-537902 of maak online een reservering.

Fijne Vaderdag!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons