10 Hooihuis dingen waar wij blij van worden - Hooihuis
Hooihuis favorieten

10 Hooihuis dingen waar wij blij van worden

2017 is een bijzonder jaar voor Het Hooihuis. Op 25 maart 2017 bestaan we namelijk exact tien jaar! Wat ons betreft een prachtige mijlpaal. De afgelopen jaren hebben we geweldige momenten meegemaakt. Van zwoele zomeravonden op ons heerlijke terras buiten, prachtige feesten en evenementen, tot aan sfeervolle kerstavondjes. Met het 10 jaar bestaan in het achterhoofd hebben wij in dit blog de 10 Hooihuis dingen op een rij gezet waar wij blij van worden.

1. Onze trouwe gasten

In de afgelopen tien jaar hebben we een behoorlijke fanbase opgebouwd. We vinden het heerlijk om het onze gasten naar hun zin te maken. Nóg leuker om te zien is dat gasten het zo naar hun zin hebben gehad dat ze terugkomen! Onze gasten staan voor ons op de eerste plaats en wij zijn continu bezig om hen het naar hun zin te maken.

2. Hooihuis medewerkers

Het Hooihuis zou Het Hooihuis niet zijn zonder ons geweldige team. Onze vakmensen staan iedere dag voor onze gasten klaar om hen een bijzondere en unieke middag of avond te bezorgen. Benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers? Lees hier meer over bedrijfsleider Luuk, Chef-kok Miranda of hout(o)ptopper Jaap.

Medewerkers Restaurant Het Hooihuis

3. Het beste terras van Nederland

Vorig jaar wonnen we misschien wel de meest felbegeerde prijs van Nederland. Jarenlang sleepten we de publieksprijs binnen en hadden we mooie noteringen in de Terras Top 100. Maar vorig jaar gingen we er met de titel: ‘Het beste terras van Nederland’ vandoor. Wat een feest was dat met volop aandacht in de landelijke en regionale media. Natuurlijk wisten onze gasten ons daarna goed te vinden en was het dagelijkse volle bak! Logisch dus dat wij niet zonder ons terras kunnen!

4. Pauw Jeroen

Onze iconische huispauw ‘Jeroen’ is misschien wel één van de meest trouwe gasten van Het Hooihuis. Pauw Jeroen hebben we negen jaar geleden gekregen en trekt altijd veel bekijks. Jeroen is met name in de lente en zomer veel op ons terras te vinden. Hier eist hij dan ook de aandacht op met zijn imposante gekrijs en prachtige veren. Meer weten over Jeroen? Klik dan even hier.

Jeroen Pauw van Restaurant Het Hooihuis in Roosendaal

5. Hooihuis kippetjes

De kippetjes die wij serveren vallen vrijwel bij iedereen in de smaak! Onze kippetjes behoren tot onze favoriete Hooihuis gerechten waar wij absoluut niet zonder kunnen.

Hooihuis kippetje favoriete gerechten

6. Hooihuis evenementen

Ieder jaar staan er bij Restaurant Het Hooihuis verschillende evenementen op de planning. Van houthakker kampioenschappen tot aan mosselfeesten en een heus giga gamba festijn. Het zijn stuk voor stuk evenementen waar onwijs veel gasten graag van willen genieten!

Hooihuis Giga Gamba festijn

7. Mooie kampvuurtjes

Het Hooihuis staat toch ook aardig bekend om de prachtige grote vuurkorven die iedere dag voor de gasten worden aangestoken. De vuurkorven zorgen voor een gezellige sfeer en bovendien kun je er, mocht het koud zijn, nog heerlijk opwarmen ook.

Restaurant Het Hooihuis kampvuur

8. Stroopwafelparfait

Wist je dat we in de 10 jaar van ons bestaan onze stroopwafelparfait slechts 1 keer van de menukaart hebben gehaald? We kregen toen zoveel commentaar dat we hem na 1 week gauw weer terug op de kaart hebben gezet! Dit jaar gaan we ‘m nog lekkerder maken. Dit heerlijke toetje behoort dan ook tot onze favorieten!

Stroopwafelparfait van Restaurant Het Hooihuis Roosendaal

9. Brabantse humor

Wij houden van een grapje op zijn tijd. Dit kun je met name terugvinden op onze Facebookpagina. Daar posten wij regelmatig grappige en creatieve berichten rondom bijvoorbeeld een speciale actie of aanbieding. Brabantse humor moet kunnen toch?

Uniek restaurant Nederland

10. Hooihuis Magazine

Wist je dat wij twee keer per jaar een heus Hooihuis magazine uitbrengen? Het magazine bevat heel veel leuke Hooihuis weetjes. Maar uiteraard kun je er ook recepten vinden, goede tips en achterliggende verhalen over de producten die wij gebruiken.

Wat zijn jouw Hooihuis favorieten?

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons