Vacatures Roosendaal: Hooihuis Helden gezocht! Solliciteer | Het Hooihuis
Hooihuis_vacatures_Roosendaal

Hooihuis Helden gezocht voor de leukste werkplek van Roosendaal!

Geen tl-verlichting en schmutzige vloerbedekking. Wie bij Het Hooihuis werkt, heeft een sfeervolle en vooral lekkere werkplek! Mét een tuin waar je U tegen zegt. Wij durven wel te stellen dat het een van de tofste werkplekken van Roosendaal en omstreken is. Lijkt het jou leuk om op deze prachtige plek te werken? Dan kan nu dus gewoon!

We zijn namelijk op zoek naar echte Hooihuis Helden om de Hooihuis familie nóg groter maken.

Wanted: Hooihuis Helden

Lijkt Het Hooihuis jou ook een fantastische werkplek? We zijn op zoek naar Hooihuis Helden die ons servicegerichte team willen versterken. Helden met een hoofdletter H. Momenteel hebben we ruimte voor de onderstaande functies. Welke functie zie jij wel zitten?

Gasten-verwenners
Ben jij een sociaal type? We zoeken mensen voor de bediening die onze gasten op een spontane manier verrassen met gastvrije service. De tijden kunnen we samen afspreken en zijn zeer divers inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een dienst van 09.00 tot 14.30 uur.

IJverige Hooikuiser voor het “klientiem”
Ben je graag vroeg uit de veren? Houd je van een vlekkeloos bestaan? Dan zoeken we jou! Bij ons heb je echt eer van je werk. Een beetje lullen maar vooral poetsen? Maar dan wel bij een gezellig bedrijf? Wij zoeken schoonmakers die van 7.00 tot 11.00 uur ons restaurant weer aan kant maakt.

Vaatmaatje
Ken jij een wasstraat voor de auto? Dat hebben wij voor onze vaat! Super hippe apparatuur die voor jou de afwas doet. Je moet het alleen nog laden en lossen. De werktijden zijn vooral in de avonduren.

Uitgekookte Assistent
Ben je slim en handig met ingrediënten? Houd je van lunches, voorgerechten of desserts? Wij maken er maar liefst zo’n 1.200 stuks per week! Wil je het graag leren? Ook geen probleem.

Direct solliciteren? Klik dan hier.

Giga Gamba Festijn Hooihuis Roosendaal

Lekker binnenkijken: de mooiste werkplek van Roosendaal!

Hoe een werkplek bij Het Hooihuis er dan uitziet? Dat leggen we je graag uit! Wij geven je nog even een ‘virtuele rondleiding door onze keuken’.

In maart 2017 bestond Het Hooihuis alweer 10 jaar. En in al die tijd hebben we zeker niet stilgezeten. We hebben geleerd, uitgebreid en vooral erg genoten met het hele team. We proberen dagelijks de horecaonderneming te zijn die het allemaal net even anders doet. Die gasten blijft verrassen. Elke keer weer!

Het afgelopen jaar is er een compleet nieuw gedeelte bij Het Hooihuis aangebouwd. De keuken is flink uitgebreid en we hebben nu dus een nieuw restaurantgedeelte. Dit heeft de uitstraling van een eigentijdse, knusse loft. De ruimte heeft een industrieel tintje door de betonlook en bakstenenmuur in combinatie met zwart staal. Maar tegelijkertijd heeft het ook een warme sfeer door de bruine leren stoelen, de eikenhouten balken en de prachtige ronde openhaard. Het voelt als thuis!

Door de grote raampartijen hebben gasten en medewerkers hier uitzicht op de tuin met onze gigantische tipi tent en Ofyr vuurschalen. Bovendien kun je meteen zien wat Jeroen Pauw aan het uitvogelen is.

Klinkt als een droomwerkplek toch? En dan hebben we het nog niet eens over het zalige eten dat we serveren. Dit wordt elke dag met veel zorg bereid door chef-kok Miranda en haar team. Dat gebeurt in de keuken waar je tegenwoordig letterlijk een kijkje in kunt nemen door de grote ramen.

Hooihuis Helden gezocht

Wat maakt Het Hooihuis Het Hooihuis?

In den beginne waren er sceptische geluiden over een horecazaak buiten het centrum van Roosendaal. Is dat wel haalbaar? Eigenlijk ondervinden we er alleen maar voordelen van! We hebben een groot parkeerterrein voor de deur en zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Het grote kavel biedt ons zo veel mogelijkheden, zonder enige overlast voor omwonenden. Eén daarvan in onze gigantische tuin met terras, de Tipi Tent en sfeervolle haardvuren. Dit maakt Het Hooihuis extra bijzonder! We hebben er ruimte voor Houthakkampioenschappen, mosselfeesten en het Giga Gamba Festijn. Er staat een boomhut voor de kids en Jeroen Pauw scharrelt er triomfantelijk rond.

‘Uiteindelijk is het schip zo sterk als zijn bemanning.’

Naast de prachtige locatie met een tuin en interieur die je nergens anders in de regio tegenkomt, zijn onze medewerkers ook typisch Hooihuis. We hebben service, gastvrijheid en teamwerk hoog in het vaandel staan. Uiteindelijk is het schip zo sterk als zijn bemanning. En daar hebben we dus echte Hooihuis Helden voor nodig!

Hooihuis Helden gezocht

Solliciteer snel!

Zit jouw droombaan ertussen, heb je vragen of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op!

Vraag ook naar onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je gratis sporten onder begeleiding van een personal trainer en krijg je gezonde personeelsmaaltijden. Daarnaast heb je mogelijkheden tot bijscholing of opleiding én hebben we flexibele werktijden.

Wanted: Hooihuis Held

Kom jij werken op de mooiste werkplek van Roosendaal?

Hooihuis Helden gezocht

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons