Het Hooihuis | Ken jij Hooihuis Live al?
Hooihuis Live

Ken jij Hooihuis Live al?

Zoals je weet zijn wij flink aan het verbouwen! Nog een paar weken en dan is het nieuwe gedeelte van Het Hooihuis eindelijk klaar. We kunnen dan de nieuwe keuken en het nieuwe gedeelte van het restaurant in gebruik gaan nemen. Wist je dat je alle ontwikkelingen rondom de bouw kunt volgen op Hooihuis Live? In dit blog vertellen wij je er meer over!

Wat is Hooihuis Live?

Om al onze gasten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de bouw hebben we dus de website ‘Hooihuis Live’ in het leven geroepen. Via de website kun live via je telefoon, tablet of computer de hele verbouwing op de voet volgen! Zo vind je op de website uitgebreide blogs over de verbouwing.

Hooihuis Live

Hierboven zie je het metselwerk van de nieuwe keuken (foto is gemaakt in november 2016).

Lees bijvoorbeeld meer over de nieuwe styling van ons restaurant. Of kom meer te weten over wat er precies met ‘Het beste terras van Nederland‘ gaat gebeuren na de verbouwing. Ook kun je er leuke interviews vinden met onze medewerkers zoals: houtoptopper Jaap, frontdeskmedewerkster Tess, chefkok Miranda of bedrijfsleider Luuk. Iedere week delen we op Hooihuis Live de nieuwste ontwikkelingen met je. Dit kan in de vorm zijn van een korte update, leuke Instagram foto of een simpele Tweet. Ook vind je er volop foto’s en video’s van de verbouwing!

Hooihuis Live

Hierboven zie je hoe we het beton van het nieuwe gedeelte van het restaurant storten storten (foto is gemaakt in november 2016). 

Social updates

Natuurlijk delen wij ook alle berichten via social media. Zo kun je dus ook op Facebook of Twitter regelmatig updates van ons terugvinden! Wees overigens niet bang. Tijdens de verbouwing zijn wij gewon geopend! Kom dus vooral een kijkje nemen om alle ontwikkelingen in de gaten te houden. Benieuwd wat er precies gaat veranderen? Vraag het onze medewerkers gerust! Zij vertellen er graag over en geven je graag meer informatie.

WhatsApp WhatsApp ons