Het Hooihuis terras is beste terras van Brabant | Het Hooihuis
Hooihuis terras Roosendaal

Om deze 5 redenen wil je nú op Het Hooihuis terras zitten!

De lente is in Nederland losgebarsten! Met temperaturen tot wel boven de 25 graden is de lente (of zelfs bijna zomer) eindelijk begonnen! Of je er nu op uit trekt naar het strand of naar het zwembad gaat, heerlijk genieten op Het Hooihuis terras is natuurlijk ook nog altijd een optie. In dit blog geven wij je 5 redenen waardoor je nú verlangt naar een plekje op Het Hooihuis terras.

1. Het beste terras van Nederland

In 2016 wonnen we de prijs voor ‘Het beste terras van Nederland‘ tijdens de uitreiking van de Terras top 100. Wat een feest was dat! Alleen al daarom is het natuurlijk de moeite waard om bij ons lang te komen. Daarnaast hebben we de afgelopen tijd flink wat aanpassingen gemaakt aan het terras. Zo is er een nieuwe speelboomhut voor de kids én heeft onze Tipi Tent een metamorfose ondergaan! Er is genoeg te bekijken dus.

Hooihuis_tipi_tent

Het Hooihuis terras is overigens na de verbouwing hier en daar wat aangepast. Er zijn nu plekjes die direct zicht hebben op de keuken! Zo zie je precies hoe onze chef-koks alle heerlijke gerechten bereiden.

2. Verfrissende zomerdrankjes

Op warme dagen is er niets lekkerder dan een heerlijk verfrissend drankje te drinken. Wij hebben verschillende (zomerse) witbiertjes op de tap en diverse soorten gin met een bijpassende tonic. Stuk voor stuk zomerdrankjes die je nú wilt drinken!

Hooihuis dranken

3. Heerlijk eten

Naast dat je kunt genieten van typische zomerse drankjes, kun je natuurlijk ook heerlijk bij ons eten. Van een lunch, tot aan high tea of diner: wij hebben voor ieder tijdstip óf gelegenheid wel wat wils. Kies voor ons driegangenmenu voor € 29,95 per persoon om de keuzestress wat te verminderen. Of kies uit andere heerlijke gerechten op onze menukaart.

4. Gezellige kampvuren

Je kunt tot laat genieten van het zomerse weer op ons terras. Wij steken namelijk iedere avond onze kampvuren aan! Bij de vuren kun je heerlijk opwarmen en gezellig met vrienden, familie of kennissen nakletsen onder het genot van een drankje.

Restaurant Het Hooihuis kampvuur

5. Bijzondere terrasgenoten

Op Het Hooihuis terras valt er genoeg te zien en te beleven. Zo kunnen de kids lekker met elkaar ravotten op het gras terwijl pap en mam ondertussen gezellig met elkaar kunnen kletsen. Daarnaast kun je wel een heel bijzondere terrasgenoot tegenkomen namelijk: Jeroen Pauw.

Pauw Jeroen loopt dagelijks parmantig op het terras rond. Daar zal hij ongetwijfeld met zijn imposante gekrijs en prachtige lange en kleurrijke veren de aandacht trekken! Erg vermakelijk om naar te kijken. Op dit blog kun je meer lezen over Jeroen!

Hooihuis pauw jeroen

Ook zo’n zin gekregen om deze zomer heerlijk te vertoeven op ons terras? Bel dan direct voor een reservering via 0165-537902 of maak heel eenvoudig online een reservering. Wij zien je hopelijk snel op ons sfeervolle terras!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons