Kom als eerste asperges eten bij Het Hooihuis! - Hooihuis
asperges eten bij Het Hooihuis

Kom als eerste asperges eten bij Het Hooihuis!

We hebben goed nieuws van onze aspergeboer Anton Vos uit Wouw! De eerste asperges worden namelijk op dit moment gerooid! Vanaf aanstaande zaterdag 1 april (het is geen grap!) kun je weer heerlijke asperges op het menu verwachten bij Het Hooihuis. Om te vieren dat we het witte goud eindelijk weer kunnen eten hebben we aanstaande zondag 2 april een speciale ‘asperge-proefavond’! Benieuwd wat er op het ‘asperge primeur menu’ staat? Lees dan vooral even verder!

Asperges eten bij Het Hooihuis

Wil jij als één van de eersten heerlijke asperges eten bij Het Hooihuis? Dan hebben wij nu een hele leuke aanbieding voor je. Je kunt namelijk alléén op zondag 2 april genieten van een heerlijk primeur aspergemenu! Voor dit speciale menu betaal je € 32,50 per persoon. Het menu bestaat uit:

  • Aspergesoep: asperges, ei, beenham en peterselie.
  • Asperge flamande: verse asperges AA+ van boer Vos, krielaardappel, peterselie, gekookt ei, boter, gekookte Livar beenham of gerookte zalm.
  • Pastel de nata: Portugees dessert, vanilleroom, siroop van Zuidam koffielikeur en boerenbruiloft ijs.

Wil je graag een tafeltje bij ons boven reserveren om te komen genieten van het eerste heerlijke witte goud? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bellen mag naar het nummer: 0165-537902. Let op: wees er wel snel bij, we hebben maar een beperkt aantal plaatsen vrij.

Met dit prachtige weer komt het helemaal goed met ons witte goud. #hooihuis #lente #asperges #zon #wanneerzouhetzijn

A post shared by Het Hooihuis (@hethooihuis) on

Asperges van Anton Vos uit Wouw

De asperges die wij serveren komen dus helemaal uit het verre Wouw! Daar heeft boer Anton Vos een boerderij met een aspergekwekerij van ruim 9 hectare. Anton is al jaar en dag trouw leverancier van het witte goud. Ieder jaar is het weer een heus spektakel als hij de asperges komt brengen. En ook dit keer hebben we er weer iets speciaals van gemaakt zoals je in de onderstaande video kunt zien!

 

WhatsApp WhatsApp ons