nagerechten

Dit zijn de 5 lekkerste Hooihuis nagerechten!

Als er iets is waar we onze Hooihuis fans blij mee kunnen maken dan zijn het onze nagerechten wel. Want zeg nou zelf, een etentje bij Het Hooihuis is pas compleet na een overheerlijk nagerecht… toch? Speciaal voor alle zoetekauwen hebben wij daarom de 5 lekkerste nagerechten voor je op een rij gezet! Welk dessert is jouw favoriet?

Dit zijn de 5 lekkerste nagerechten van Het Hooihuis:

1. Aardbeien achter glas

Als er iets is dat absoluut niet van onze zomerkaart mag ontbreken, dan zijn het onze achterbeien achter glas wel. Hier schreven we onlangs al een blog over (‘leesvoer’ tip). Dit zomerse dessert ziet er feestelijk uit en is bovendien enorm lekker! In het glas waarin dit nagerecht wordt geserveerd kom je onder andere verse aardbeien tegen. Maar ook aardbei coulis, roomijs, merengue en Romanoff room!

2. Zomer cheesecake

De zomer cheesecake staat sinds een paar weken op de Hooihuis menukaart. De bodem van deze heerlijke cheesecake is gemaakt van bastogne koek en bevat een coulis van zomerfruit. Ook vind je in de cheesecake heerlijke verse ingrediënten als kersen, aardbei en bosbes! Om te smullen!

Hooihuis nagerechten

3. Crème brûlée

De crème brûlée staat ook nog maar sinds een paar weken op onze menukaart. We serveren dit dessert met pistache roomijs! Hmmm..heerlijk!

4. Kanniekieze dessert

Het ‘kanniekieze’ dessert is perfect als je last hebt van keuzestress. Op het kanniekieze plankje vind je diverse zoete heerlijkheden. Zo kun je genieten van al het lekkers wat Het Hooihuis te bieden heeft! Bovendien is het heerlijk om dit nagerecht te delen met anderen. Ideaal als jouw tafelgenoot na een paar happen al genoeg heeft gegeten en jij de rest lekker mag opeten!

Hooihuis dessert

5. Kanniekieze kazen

Geen liefhebber van zoete nagerechten? Dan kunnen we jou zeker weten blij maken met ons ‘kanniekieze kazen’. Op dit heerlijke uitgebreide kaasplankje vind je onder andere kaasjes van Michel van Tricht, garnituren, een proefglaasje Graham’s Aged Tawny 10 years en een proefglaasje Salentein Late Harvest!

Zin gekregen in een heerlijk Hooihuis nagerecht? Maak direct een online reservering of bel ons even op het nummer: 0165-537902 om een tafeltje te reserveren!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws