Dit zijn de 5 lekkerste Het Hooihuis nagerechten | Het Hooihuis
Kanniekieze dessert nagerechten het hooihuis

Dit zijn de 5 lekkerste Hooihuis nagerechten!

Als er iets is waar we onze Hooihuis fans blij mee kunnen maken dan zijn het onze nagerechten wel. Want zeg nou zelf, een etentje bij Het Hooihuis is pas compleet na een overheerlijk nagerecht… toch? Speciaal voor alle zoetekauwen hebben wij daarom de 5 lekkerste nagerechten voor je op een rij gezet! Welk Hooihuis dessert is jouw favoriet?

Dit zijn de 5 lekkerste nagerechten van Het Hooihuis:

1. Aardbeien achter glas

Als er iets is dat absoluut niet op onze kaart mag ontbreken, dan zijn het onze achterbeien achter glas wel. Hier schreven we al eens blog over (‘leesvoer’ tip).

Dit zomerse dessert ziet er feestelijk uit en is bovendien enorm lekker!

In het glas waarin dit nagerecht wordt geserveerd, kom je onder andere verse aardbeien tegen. Maar ook aardbei coulis, roomijs, merengue en Romanoff room!

Aardbeien achter glas nagerechten het hooihuis

2. Sinaas choco

Dit zomerse nagerecht is de stoutste droom van de dessert liefhebber! De sinaas choco is een heerlijke mandarijnen perfait met lauwwarm schuim van witte chocolade. Voeg hier verse bloedsinaasappel aan toe en je hebt het perfecte zomerse nagerecht. Om te smullen!

Sinaas choco nagerechten het hooihuis

3. Stroopwafelijs

Stroopwafels: een typisch Nederlands product. En wij houden er van! Bij Het Hooihuis wordt het stroopwafelijs geserveerd op een heerlijk krokante wafel en met een flinke toef slagroom. Om het nagerecht af te maken wordt er nog wat extra karamel toegevoegd. Hmmm!

stroopwafelijs nagerechten het hooihuis

4. Losbol

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? Gewoon trek in een verfrissend nagerecht? Ga dan voor de losbol, een simpel nagerecht in de vorm van een heerlijke bol ijs. De smaken zijn seizoensgebonden en altijd afkomstig van IJsboerderij de Gerdahoeve. Bestelbaar per bol, zo heb je altijd wat de kiezen! Hoeveel kun jij er op?

Losbol nagerechten het hooihuis

5. Kanniekieze dessert

Keuzestress? Dan is het ‘kanniekieze’ dessert perfect voor jou! Op het kanniekieze plankje vind je diverse zoete heerlijkheden. Zo kun je genieten van al het lekkers wat Het Hooihuis te bieden heeft! Bovendien is het heerlijk om dit nagerecht te delen met anderen. Ideaal als jouw tafelgenoot na een paar happen al genoeg heeft gegeten en jij de rest lekker mag opeten!

Kanniekieze dessert nagerechten het hooihuis

Zin gekregen in een heerlijk Hooihuis nagerecht? Maak direct een online reservering of bel ons even op het nummer: 0165-537902 om een tafeltje te reserveren!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons