6x stoere lunchgerechten voor stevige trek - Hooihuis
lunchgerechten

6x stoere lunchgerechten voor stevige trek

Het Hooihuis is dé plek om samen heerlijk te lunchen. Gratis parkeren, goed bereikbaar vanaf de A17 en niet te vergeten de lekkerste lunchgerechten! Onlangs is onze menukaart weer een beetje bijgeschaafd en hebben we de Steak Sandwich toegevoegd.

Deze laat je maag niet in de ‘steak’.

Maar we hebben nog veel meer stoere lunchgerechten voor stevige trek. Met wie schuif jij aan?

Blijf bij en het seizoen….

Bij Het Hooihuis vinden we het leuk om onze gerechten regelmatig een update te geven. En zoals bekend spelen we ook zoveel mogelijk in op de seizoenen. Zo blijft de menukaart verrassend voor iedereen. Kenmerkend aan de gerechten op de kaart is vers, beste kwaliteit producten en het liefst uit de regio.

In Nederland zijn we gezegend met alle seizoenen. Zowel met het weer als de producten zorgt dit voor een mooie afwisseling en is het telkens weer anders bij Het Hooihuis.

Nieuw op het lunchgerechten menu: Steak Sandwich

Als we het over stoere lunchgerechten hebben, dan is de recente update van de steak sandwich helemaal top! Het is een heerlijke sandwich van geroosterd boerenbrood met getrancheerde biefstuk, gekarameliseerde ui, compote van kerstomaat en verse oregano. Lekkere frietjes van bataat, oftewel zoete aardappel on the side.

Niets meer aan doen, toch?

lunchen in Roosendaal

2 klassiekers onder de stoere lunchgerechten

Sommige dingen zijn echter geen steak veranderd. Zoals onze verschillende Twaalfuurtjes en onze Club Sandwich. Stuk voor stuk klassiekers!

Het Twaalfuurtje vlees en de Club Sandwich zijn ideaal wanneer je niet zo veel tijd hebt om te lunchen, maar toch iets heel lekkers wilt eten. Kijk maar eens naar ons half uurtje systeem. 

Onze Club Sandwich is belegd met geroosterde kipfilet, gebakken Zeeuws spek, Reypenaer VSOP, tomaat, Hollandse sla, een zacht gekookt eitje en mayonaise. Het Twaalfuurtje vlees is minstens zo indrukwekkend. Dit is een assortiment van een boeren-boterham met spiegelei, een boterham met Amsterdamsche kroket, ½ molenbroodje rosbief, ½ molenbroodje kaas, een kopje tomatensoep en een fris slaatje.

De Hooidog: hotdog met de Hooihuis signatuur

Er is natuurlijk weinig culinairs aan de Amerikaanse hotdog of Frankfurter. Daarom hebben wij hem een Hooihuis glans gegeven. Onze Hooidog bestaat uit een brioche broodje met heerlijk pittige merguez worst, kropsla, gebakken ui, lente-ui, coleslaw en sambalmayonaise. Een fijne spicy combinatie dus!

lunchgerechten

Stoer, stoerder, stoerst

Maar er is meer in de categorie stoere lunchgerechten! Zoals de Hooihuis burger. Een vers roomboter hamburger broodje met een grainfed Angus beef burger. Een smokey bbq-saus eroverheen, plakjes bacon en cheddar, rode ui en kropsla. Uiteraard met onze huisgemaakte frietjes.

nieuws

Gezond is tegenwoordig toch ook stoer?

Wij vinden van wel in ieder geval. Dus wat dacht je van de übergezonde salade met avocado, verse vijgen, slasoorten,  dukaat, granaatappel, aubergine, bataat, stukjes feta en mint. Best spannend en gezond stoer!

Welk stoer lunchgerecht wil jij wel komen proeven? Reserveer snel een tafeltje door te bellen met 01655-37902 of reserveer online.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons