Moederdagontbijt of brunch? Moederdag vier je bij het Hooihuis | Het Hooihuis
moederdag

Moederdag vier je bij het Hooihuis!

Op zondag 13 mei is het Moederdag. Dé dag om de allerliefste moeders flink in het zonnetje te zetten! Ben je nog naarstig op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau? Om deze redenen is het een heel goed idee om je moeder te verrassen met een Moederdagontbijt of brunch bij het Hooihuis:

Moederdagontbijt bij het Hooihuis

Het hele concept van ontbijt op bed is natuurlijk hartstikke leuk, maar de uitvoering is vaak een stuk minder praktisch. Kriebelende beschuitkruimels tussen de lakens. Bosbessenjamvlekken op het kussen. En die heerlijke croissants eet je meestal ook niet zonder te kruimelen. Een Moederdagontbijtje bij het Hooihuis heeft dus zo zijn voordelen.

Nummer één is dat de mama in kwestie nog gewoon heerlijk kan uitslapen. Het Hooihuis Moederdag ontbijt is namelijk van 09:30 tot 11:30 uur. Nummer twee is dat je gezellig met z’n allen aan tafel in onze comfortabele stoelen kunt plaatsnemen. Dat eet toch net even wat anders dan met het bord op schoot in bed. Nummer drie is dat je met het hele gezin (of alleen jij en je moeder) kunt genieten van de heerlijkste gerechtjes. En dat zonder dat er thuis een vieze keuken en berg afwas ontstaat (daar krijgen moeders gegarandeerd een klein beetje schoonmaakkriebels en stress van).

hooihuis high tea

Ontbijtmenu

Op het Moederdagontbijt menu staat heel veel lekkers waarmee je er bovendien goed tegen aankunt de rest van de dag. Denk aan heerlijke croissants en molenbroodjes met verse roomboter, Spaanse ham en rosbief à la carpaccio. Maar ook canapés met gerookte Noorse zalm en krabsalade. En een frittata met trostomaat, geitenkaas en avocado. Als toetje serveren we verse aardbeien met hangop en granola. Klinkt als een fantastisch Moederdagcadeau toch?

Moederdag brunch

Toch liever wat later aanschuiven? Of zoek je een origineel cadeau om tijdens het ontbijtje op bed te geven? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de Moederdag Brunch bij het Hooihuis! Die bestaat uit een assortiment van warme en koude seizoensgerechtjes, hartig en zoet. Voor de brunch kun je binnenlopen tussen 11:00 en 12:30 uur en deze duurt tot 16:00 uur.

Op het menu staan pinxtos en canapés, aspergesoep, een lente amuseglaasje en club-broodtaart. De warme hapjes zijn groentekroketjes, een pasteitje en teriyaki spiesje. We sluiten de Moederdagbrunch af met aardbeien, scones en macarons.

moederdag high tea

Nog meer Moederdag verwennerij!

Uiteraard is het ook mogelijk om ’s avonds heerlijk a la carte te dineren bij het Hooihuis. In onze enige echte Hooihuis webshop kun je bijvoorbeeld een dinerbon bestellen om cadeau te doen. Maar je vindt daar ook vele andere fijne Moederdagcadeaus. Bijvoorbeeld een handig keukenschort of een lekker wijnpakket. Of een echte ‘mama cadeaubox’ met carpaccio en cava voor de kersverse moeders.

Schuiven jullie gezellig bij ons aan met Moederdag? Bekijk de arrangementen en reserveer snel een plekje door te bellen naar 0165 537 902.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons