Nieuw in onze tuin: een gloednieuwe boomhut voor de kids | Het Hooihuis
Boomhut Hooihuis

Nieuw in de Hooihuis-tuin: een gloednieuwe boomhut!

Misschien heb je hem al wel gespot in de Hooihuis tuin: onze gloednieuwe boomhut! Afgelopen week heeft het team van SandersWoodWorks een bijzondere boomhut in onze sfeervolle tuin gebouwd. In dit blog lees je alles over ons nieuwe paradepaardjehutje.

Nieuwe_boomhut_hooihuis

Een gloednieuwe boomhut

We nemen je even mee terug naar onze verbouwing van een aantal maanden geleden. Zoals je waarschijnlijk wel weet, wilden we graag de keuken verder uitbreiden, waardoor we een klein deel van het terras hiervoor moesten inleveren. Nu was dit ook net de plek waar het speeltoestel voor de kids stond. We besloten om het speeltoestel af te breken en op een later moment iets nieuws terug te plaatsen.

Nieuwe_boomhut_hooihuis

De afgelopen weken hebben we dan ook regelmatig de vraag gekregen van ouders en kinderen: ‘Waar is het speeltoestel gebleven?’ Nou jongens en meisjes, hij is weer terug hoor. Zelfs in een nieuw en mooier jasje! Maak kennis met onze gloednieuwe boomhut waar de kinderen vanaf nu lekker in kunnen ravotten.

Uit eten met de kinderen bij Het Hooihuis is nu nog leuker geworden!

Hooihuis boomhut

Het ontwerp

SandersWoodWorks heeft de belangrijke taak op zich genomen om de boomhut te ontwerpen én te bouwen. Zo mocht de speelhut niet te hoog worden. Want de veiligheid van de kids staat natuurlijk voorop. Daarnaast wilden we graag aansluiting bij de boomgrens achter in de tuin. Daar mogen de kids namelijk lekker ‘door de bossen crossen’. De kinderen kunnen er lopen over een loopbrug en lekker hangen en klauteren aan de touwen.

Wij zijn in ieder geval blij met deze toevoeging. Hopelijk de allerkleinsten ook ;-)!

Hooihuis boomhut

Creatieve ideeën genoeg!

Overigens hebben wij nog diverse creatieve ideeën voor de tuin. Hoe leuk zou het zijn om bijvoorbeeld lekker te eten en drinken in een boomhut hoog in de bomen bij onze geliefde Jeroen Pauw? De hut bereik je via een loopbrug en daar geniet je met een klein gezelschap van het smakelijke leven op het terras onder het genot van een hapje en een drankje. ’s Avonds kijk je uit over de prachtige vuren en mooie lampjes in de Hooihuis tuin.

Hooihuis Boomhut

Voor nu dromen we hier nog maar even van! Maar wie weet kan dit ooit werkelijkheid worden.

Wat vind jij van dit idee? Of wat zou jij graag in de Hooihuis tuin willen zien?

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons