Ofyr: onze nieuwe manier van koken en grillen | Het Hooihuis
Ofyr Hooihuis

Ofyr: onze nieuwe manier van koken en grillen!

Mocht je ons al langer kennen dan weet je dit beslist: wij houden van vuur. ’s Avonds steken we onze vuren aan en kunnen onze gasten genieten van de echte Hooihuis gezelligheid! Naast ‘vuurtje stoken’ houden wij ook van barbecueën! Daarom staan er tegenwoordig bijzondere Ofyr barbecues te pronken! In dit blog vertellen wij je meer over wat het nu precies is.

Ofyr Hooihuis

Heerlijk barbecueën met de Ofyr

Ofyr is dus onze nieuwe manier van outdoor koken en grillen. Misschien heb je de mooie barbecues al weleens in onze tuin zien staan? Het unieke design valt namelijk op! De Ofyr is verder een mooie veelzijdige combinatie van een barbecue en grill in één. Wat wil je nog meer?

De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die meteen dient als efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte uit, waardoor de kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.

Hooihuis OFYR

Het hele jaar door lekker buiten

De barbecue gebruiken we niet alleen in de zomer. Ook in de winter kun je met de Ofyr koken of er gewoon lekker bij opwarmen. De houtgestookte vuurschaal geeft namelijk binnen een straal van zo’n twee meter lekkere warmte af. Hoe leuk is het om gezellig in de winter onder het genot van een warm drankje er op te warmen?

Hooihuis Ofyr groepsarrangementen

Wist je dat we speciale Hooihuis Ofyr arrangementen hebben voor groepen vanaf 20 personen? Ideaal voor een familieuitje, bedrijfsuitje of gewoon gezellig met een grote groep vrienden.

We koken met deze barbecue onze Tipies Tapas en Tipies BBQ gerechten! Bij de Tipies Tapas serveren we Hollandse en Spaanse tapas in onze bijzondere Tipi Tent. Met warme als koude tapas waaronder nachos met salsa, seizoenssoepen, gedroogde Spaanse ham en mini kalfsburgers.

Hmm…lekker!

In het Tipies BBQ arrangement vind je smakelijke barbecue gerechten als ierse angus biefstukjes, reuze tigergamba’s, spiesjes van varkenshaassaté en gemarineerde speklapjes. Heerlijk om met z’n allen gezellig van te genieten! De Tipies Tapas zijn te reserveren van oktober tot en met maart en de Tipies Barbecue van april tot en met september.

Wil je graag een keer bij ons komen eten met een groot gezelschap en de Ofyr van dichtbij bewonderen? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden! Voor meer informatie kun je ons natuurlijk bellen via het nummer: 0165-537902.

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons