nieuws & blog

Kletskoek

Bij het Hooihuis bewegen we niet alleen met de seizoenen mee. We serveren graag verhalen over datgene dat ons inspireert, verrast en in beweging houdt. Daarom kun je vanaf nu via deze blog een uniek 'kijkje in onze keuken' nemen. Lees je even mee?

Granita

Recept voor jou

Onze patissier Lotte deelde haar recept voor granita met ons. Je kunt het serveren tussen het hoofdgerecht en dessert in, combineren met het dessert zelf, of gebruiken als lekkere opfrisser.

granite lotte recept 02

Interview met onze patissier Lotte

Passie voor patisserie

Wie zit er nou precies achter die bijzondere desserts? We vroegen Patissier Lotte de kers van taart. Hoe bedenkt en ontwerpt zij haar creaties? Waar komt haar inspiratie vandaan? Welke trends en ontwikkelingen ziet zij in de wereld van Patisserie?

blog patissier 04

Waarom het Hooihuis van beweging houdt

Meebewegen met seizoenen

We zien dat mensen meer en meer bezig zijn met een gezonde levensstijl. Of zich er in ieder geval meer en meer van zijn bewust zijn wat het kán doen. Maar hoe blijf je nou op ALLE vlakken gezond en in beweging?

blog miranda 09

Waarom het Hooihuis koos voor een eigen afdeling patisserie!

Nét even dat beetje extra

Bij Hooihuis willen we jouw moment zo bijzonder mogelijk maken. Met aandacht. En daar hoort volgens ons geen ‘plastic koekje’ bij.

blog patissier 10

Meet the chef

Interview met chefkok Miranda

Bij restaurant Hooihuis is het meebewegen met seizoenen als een tweede natuur. Maar wie bedenkt er eigenlijk welke gerechten er dan de kaart komen? Wie is er verantwoordelijk voor de kleuren en smaken op jouw bord?

Wij vroegen Chef Miranda de koksbuis van het lijf!

chefkok miranda 03
Separator2
×