nieuws & blog
Kletskoek
Bij het Hooihuis bewegen we niet alleen met de seizoenen mee. We serveren graag verhalen over datgene dat ons inspireert, verrast en in beweging houdt. Daarom kun je vanaf nu via deze blog een uniek 'kijkje in onze keuken' nemen. Lees je even mee?
De wijnreis van Lisette
Passie voor wijn
Bij het Hooihuis hebben we een aantal experts rondlopen. Zo is Lisette expert op het gebied van wijn. Haar expertise zetten we dus ook graag in het zonnetje! Ter voorbereiding op de Wijze-Wijn is zij op wijnreis gegaan naar Oostenrijk. Ze geeft je een voorproefje van de WijzeWijn-avond aanstaande 24 maart.
8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jouw zoon of dochter werkt
Werken bij het Hooihuis
Wij snappen dat jij het beste wilt voor jouw zoon of dochter. Lange dagen, een flutsalaris en geen carrièremogelijkheden. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers.
8 redenen waarom het Hooihuis ook voor jou werkt
Werken bij het Hooihuis
Lange dagen, een flutsalaris, geen carrièremogelijkheden en altijd werken wanneer jouw vrienden vrij zijn. Lekker imago heeft werken in de horeca, hè? Lees hier waarom dit totaal niet herkenbaar is voor onze medewerkers.
Granita
Recept voor jou
Onze patissier Lotte deelde haar recept voor granita met ons. Je kunt het serveren tussen het hoofdgerecht en dessert in, combineren met het dessert zelf, of gebruiken als lekkere opfrisser.
Interview met onze patissier Lotte
Passie voor patisserie
Wie zit er nou precies achter die bijzondere desserts? We vroegen Patissier Lotte de kers van taart. Hoe bedenkt en ontwerpt zij haar creaties? Waar komt haar inspiratie vandaan? Welke trends en ontwikkelingen ziet zij in de wereld van Patisserie?
Waarom het Hooihuis van beweging houdt
Meebewegen met seizoenen
We zien dat mensen meer en meer bezig zijn met een gezonde levensstijl. Of zich er in ieder geval meer en meer van zijn bewust zijn wat het kán doen. Maar hoe blijf je nou op ALLE vlakken gezond en in beweging?
Waarom het Hooihuis koos voor een eigen afdeling patisserie!
Nét even dat beetje extra
Bij Hooihuis willen we jouw moment zo bijzonder mogelijk maken. Met aandacht. En daar hoort volgens ons geen ‘plastic koekje’ bij.
Meet the chef
Interview met chefkok Miranda
Bij restaurant Hooihuis is het meebewegen met seizoenen als een tweede natuur. Maar wie bedenkt er eigenlijk welke gerechten er dan de kaart komen? Wie is er verantwoordelijk voor de kleuren en smaken op jouw bord?
Wij vroegen Chef Miranda de koksbuis van het lijf!