Samen nog sterker! - Hooihuis

Samen nog sterker!

4 Hooihuis eigenaren

Per 1 januari 2020 heeft het Hooihuis 4 eigenaren. Luuk (het jongste broertje van Koen) en Evelien hebben zich in de restaurantonderneming ingekocht bij Koen en Lisette. Hierdoor zorgen we voor nóg meer draagkracht en stabiliteit. Hoewel er in de praktijk weinig tot niets zal veranderen is dit organisatorisch natuurlijk een grote stap. Al vanaf het eerste uur zijn Luuk en Evelien werkzaam bij Het Hooihuis en hebben elkaar hier ook leren kennen. Inmiddels zijn zij alweer jaren samen en zijn ze 2 prachtige kinderen rijker. Het moment is daar om toe te treden als mede eigenaren en vanaf nu mogen zij zich dus ook horeca-ondernemers noemen.

In de praktijk zal er weinig veranderen

Zoals gezegd: in de praktijk zal er weinig veranderen door deze prachtige samenwerking. De taakverdeling blijft zoals hij al was. Luuk is verantwoordelijk voor alle operationele zaken. 
Koen blijft zich bezighouden in een adviserende rol in zowel de bediening, als in de keuken en is verantwoordelijk voor de financiële huishouding, HR, Marketing en ontwikkelingen. Ook blijft Koen naar buiten toe de afgevaardigde en vult hij bijvoorbeeld functies in bij lokale ondernemersverenigingen en branche-organisaties. Ook zal hij zijn werkzaamheden voor SVH om de horeca-opleidingen te promoten voortzetten en zal hij zich blijven ontwikkelen in zijn rol als Meester Horecaondernemer.

Ons Lisette en Evelien

Lisette is natuurlijk verantwoordelijk voor het gezin, oftewel de basis en is verantwoordelijk binnen het Hooihuis voor het interieur en sfeer. Ze heeft een adviserende rol en steekt veel tijd in het op de hoogte blijven van trends in de horeca. Evelien is zoals gezegd jonge moeder en is daar druk mee. Ze werkt op dit moment fysiek 2 dagen als sous chefkok in de keuken. Maar denkt natuurlijk mee over allerlei zaken op de werkvloer. Ook zal ze als vaste vertrouwenspersoon voor de chefkok belangrijk blijven voor ons team.

Delen van kennis en ervaring op de werkvloer

Luuk is in het bezit van het diploma Liquorist en heeft enorm veel passie en kennis van dranken. Dit wil hij de komende jaren nog meer gaan ontwikkelen en delen met medewerkers. Luuk;

We willen als Hooihuis de beste zijn in onze categorie restaurants. Toegankelijk met een hoge kwaliteit in alle opzichten van gastvrijheid en kwaliteit van producten.

Het Hooihuis is natuurlijk sinds de oprichting in 2007 continu in beweging. Het restaurant is enorm populair in de regio en heeft zelfs landelijke bekendheid verworven door het binnenhalen van toonaangevende titels als de nummer 1 van de Terras Top 100 en het beste leerbedrijf horeca van Nederland.

Die ‘beweging’ gaat natuurlijk gewoon op volle vaart door. 
Dit jaar staat een compleet nieuwe huisstijl op de planning met een daarbij behorend menukaart concept. Ook de benedenverdieping krijgt een update door een nieuw interieur en een geheel nieuwe ontvangstbalie. Vacatures gaan we vullen: er komen een paar frisse nieuwe gezichten bij in zowel de bediening als in de keuken.

En wie weet wat er onderweg in het jaar allemaal nog meer voorbij komt. We hebben er met zijn allen weer enorm veel zin in om er een succesvol jaar van te maken.

WhatsApp WhatsApp ons