Shoppen maar: onze Hooihuis webshop is live! - Hooihuis
Hooihuis webshop

Shoppen maar: onze Hooihuis webshop is live!

Ben jij ook zo ontzettend fan van Het Hooihuis? Voortaan vind je een beetje Hooihuis gewoon bij jou thuis. Sinds vandaag kun je namelijk shoppen in onze Hooihuis webshop. Dezelfde Hooihuis service, maar dan vanuit je luie stoel! Ideaal voor het bestellen van cadeaubonnen of cadeauboxen met onze heerlijke stroopwafels.

Hooihuis webshop: voor de échte Hooihuis fans

Online shoppen doen we tegenwoordig bijna allemaal. Dus wij dachten: wat nou als je die wereld kunt combineren met het heerlijke eten van Het Hooihuis? We willen graag dat iedereen kan genieten en proeven van onze heerlijke producten. Ook thuis. Van de koffiebonen tot olijfolie: je bestelt het nu simpel en snel in de Hooihuis webshop! Het enige wat je er nog even bij moet fantaseren, is de service van onze medewerkers en het flaneren van Jeroen Pauw.

Zoek het lekker zelf uit

Wat je precies kunt bestellen in onze webshop? Allereerst natuurlijk de Hooihuis cadeaubon. Je kunt de dinerbon of cadeaubon bestellen in een zakje of doosje. Daarbij heb je de keuze uit verschillende bedragen: oplopend van 15 tot 75 euro. Ook staat de High Tea er als optie tussen. Als kaartje kun je kiezen uit ‘Foody bag’, ‘Deze kun je in je zak steken’ of ‘Zoek het lekker zelf uit’. En er mag een persoonlijk berichtje bij. Met zo’n cadeaubon maak je iedere levensgenieter blij!

webshop

Van keukenschort tot koffiebonen

Ga je thuis lekker aan de slag in de keuken? Met onze ‘lekker kippetje’ of ‘lekker stuk’ keukenschorten lijk je al snel een echte chef! Voor de kleinste fans hebben we een echte Hooihuis romper. Op dit rompertje staat I love Hooihuis.

Ook voor toffe cadeauboxen kun je terecht in de webshop van Het Hooihuis. Zo hebben we een box met drie fantastische wijnen en onze lekkere nootjes. Of voor kersverse mama’s is er een box met een rompertje, carpaccio en wijn.

Maar ook een smakelijk pakket met onze nootjes, koffiebonen, olijfolie en stroopwafels kun je bestellen in de webshop. De keuze is reuze dus! Weet jij al wat je als eerste bestelt?

Het leukste cadeau voor de feestdagen

De Hooihuis webshop is natuurlijk ook ideaal als je een ‘lootje zonder verlanglijstje’ hebt getrokken… Wie wordt er nu niet blij van een dinerbon of cadeaupakket? Het assortiment van de webshop wordt nog veel verder uitgebreid, dus houd de shop goed in de gaten.

Neem snel een kijkje!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons