3x de smakelijkste cadeaus uit de Hooihuis webshop | Het Hooihuis
Hooihuis_Webshop

3x de smakelijkste cadeaus uit de Hooihuis webshop

Lootjes trekken, surprises maken, dichten, kerstversiering ophangen en keihard meezingen met nostalgische kerst hits. Tijdens de decembermaand heb je het al druk genoeg! Dan is het dus extra fijn dat je in onze gloednieuwe Hooihuis webshop cadeaus kunt shoppen voor de hele familie. Gewoon thuis vanaf de bank. We zetten de 3 smakelijkste cadeau ideeën voor je op een rij.

Voor de kersverse mama’s

Kerstkindje of komst? Of is er net een klein boogschuttertje aan de familie toegevoegd? Dan bestel je in de Hooihuis webshop het ideale cadeau voor de nieuwbakken mama. We hebben een complete verwen cadeaubox speciaal voor moeders. Hierin zit een ‘I love mama papa New York Hooihuis’ rompertje (want je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen). En natuurlijk ook een aantal heerlijkheden die je na negen maanden eindelijk weer mag eten en drinken. Carpaccio bijvoorbeeld. En een flesje Cava om meteen het scheel eraf te drinken!

Hooihuis_cadeaubox

Voor het lekkere kippetje van de familie

Voor de Bourgondiërs hebben we pakketten met fantastische Hooihuis heerlijkheden. De Hooi-Nootjes, dit is een mix van pecannoten, amandelen, macadamia en cashewnoten. Een flesje Hooihuis olijfolie met een verfijnde Extra Virgine Arbequina olijfolie. Fairtrade koffiebonen uit Centraal- en Noord-Amerika. Het speciale Hooizout: keukenzout met gerookt hooi uit de Big Green Egg. En onze ‘trademark’ stroopwafels van de stroopwafelboer uit de Wouwse Plantage: smullen! Deze culinaire pakketten zijn er in combinatie met onze geblokte Hooihuis servetten of twee verschillende keukenschorten. Daarmee haal je het ideale cadeau in huis voor het lekkere kippetje of lekker (bief)stuk van de familie.

Voor degene die alles al heeft (inclusief verfijnde smaak)

Met een goed wijnpakket kun je eigenlijk nooit de mist ingaan. Let wel: goed wijnpakket. De wijnen uit de speciale Hooihuis Piëmonte cadeaubox zijn samengesteld door het wijnhuis Cascina Guido Berta. De wijnen van Guido Berta zijn de huiswijnen van zijn Michelin sterrenrestaurant I Caffi in Acqi Terme, Piëmont. Waan je eventjes in deze prachtige Italiaanse streek met de drie mooie wijnen uit dit pakket. De cadeaubox bevat de Piëmonte Chardonnay, Barbera d’Asti Superiore DOCG en de Moscato d’Asti DOCG.

Hooihuis_cadeaus

Al onze culinaire specialiteiten zoals de olijfolie, nootjes en koffiebonen zijn ook los te bestellen net als de keukenschorten. De cadeauboxen kun je bovendien allemaal upgraden met de Hooihuis cadeaubon. Bijvoorbeeld voor een Hooihuis High Tea met 2 personen. Kun je zelf ook lekker mee!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons