De verbouwing van onze Tipi Tent is in volle gang! | Het Hooihuis
hooihuis_terras_herfst

De verbouwing van onze Tipi Tent is in volle gang!

De grote trots in ons mooie Hooihuis tuin is natuurlijk de sfeervolle Tipi Tent. De ideale locatie voor een bijzonder feest of uitje! Momenteel zijn we druk bezig om deze iconisch tent een make-over te geven. Lees hier alles over de verbouwing van onze Tipi Tent!

Wil je de live de ontwikkelingen volgen? Ga dan naar live.hooihuis.nl.

Mijn Tipi Tent is Top

De Tipi Tent is natuurlijk al geweldig en het decor van fijne arrangementen als Zomer én Winter Tipies Tapas. Waarom we deze dan gaan veranderen? In november bezochten Koen en Lisette tijdens een inspiratietour het Winter Wonderland in Hyde Park, Londen. ‘We zagen daar een prachtige geschakelde tipi. Die bestond uit maar liefst drie tenten. Ze hadden er vaste wandjes in gezet waardoor er meer ruimte werd gecreëerd. Het zorgde bovendien voor een ontzettend leuke sfeer en het was functioneel een enorme verbetering’, vertelt Lisette.

Terug in Roosendaal zijn ze hier meteen mee aan de slag gegaan. Maar de gebeurt uiteraard wel helemaal in Hooihuis-stijl: ‘We wilden geen 3 tenten en de sfeer moet straks natuurlijk volledig aansluiten bij de Hooihuis-waarden. Een leuke uitdaging!’

Wat gaat er allemaal veranderen aan de Tipi Tent?

Zodra de verbouwing klaar is, gaat Lisette aan de slag met haar vaste deco-partner Judith. Ze kunnen dan weer compleet los op het creëren van een fantastisch interieur. Van cosy chill-zitjes tot een mooie bar en sta-plaatsen. Het doel is dat we de ruimte multifunctioneel in kunnen zetten voor vele gelegenheden. Op dit moment kunnen we de tent over de hele ronding open zetten. Dat deden we eigenlijk alleen in de zomer met heel goed weer. De tipi lijkt dan een beetje op een heksenhoed. Aan de open zijdes zijn we nu wandjes van hout aan het plaatsen. Daarnaast is de vloer uitgebreid zodat de stand van het tentdoek altijd hetzelfde is. Als alles straks klaar is, hebben we ruimte voor wel zeker 80 mensen binnen in de tent!

Aanbouw Tipi Tent

De toekomst van de Tipi Tent

Het Hooihuis is en blijft natuurlijk een restaurant, dus de Tipi Tent gaan we vooral inzetten voor leuke evenementen en arrangementen rondom eten en drinken. Als alles straks klaar is gaan we de huidige arrangementen nog eens goed bekijken. Waarschijnlijk gaan we hier het een en ander in uitbreiden.

Kom jij straks onze vernieuwde Tipi Tent bekijken? Bij het Hooihuis doen we regelmatig aan vernieuwingen. Van menukaart tot een complete aanbouw. Zo blijven we onze gasten steeds opnieuw verrassen! Houd onze blog en social media kanalen goed in de gaten voor alle ontwikkelingen. Heb je ideeën voor het Hooihuis? Of voor de 300 m2 tuin die we hebben aangekocht? Laat het ons vooral weten, dat vinden we alleen maar heel leuk!

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons