Zomerupdate: heel veel zomerse Hooihuis nieuwtjes | Het Hooihuis

Zomerupdate: heel veel zomerse Hooihuis nieuwtjes

De meteorologische zomer is officieel begonnen! Natuurlijk konden we al een tijdje genieten van zomerse temperaturen en heerlijke drankjes op het terras. En ook onze menukaart is alweer heerlijk zomerproof. Benieuwd naar wat je deze zomer allemaal kunt verwachten bij het Hooihuis? We geven je hier een kijkje achter de schermen en zetten de laatste zomernieuwtjes op een rij.

Zomerse smaken

Van frisse salades tot de nieuwe zomercocktail: het is weer heerlijk genieten van de gerechten van onze zomerse menukaart. Vooral die nieuwe cocktail is een echte terrashit. Hij bestaat uit Loopuyt gingerbeer met een shot Loopuyt gin. Dit maakt hem lekker verfrissend en niet te zoet.

Maar ook de aardbeien achter glas mag je zeker niet missen. Dit nagerecht zetten we altijd op de kaart zodra de aardbeien weer op hun lekkerst zijn. Een echte Hooihuis klassieker! Maar zoals gezegd kun je ook voor een heerlijke lichte salade aanschuiven. Bijvoorbeeld voor de salade gado gado met Chinese kool, paksoy, koriander, kroepoek, een gekookt eitje en kippendijen. Of de salade avocado: met courgette, vijgen, fetakaas, granaatappel en poftomaten ligt de zomer op je bord!

Heb jij onze Kip en Bief actie trouwens al gezien? Heel de maand juni staat bij ons de hele maand in het teken van Kip en Bief. Kip lekker van onze echt houtgestookte grill! Zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een sappig kippetje en een malse steak?

Lekker naar buiten

Nog steeds zijn wij heel erg trots op onze bekroning tot beste terras in 2016. Elk zomerseizoen weer kunnen we niet wachten om de deuren weer open te gooien en onze gasten op het terras te laten genieten van de vuurtjes en groene omgeving. Ook voor kids is een middagje op ons terras een super leuke beleving. Zij kunnen heerlijk ravotten in de tuin met onze gloednieuwe boomhut. Onze bijzondere Tipi Tent heeft in het voorjaar een fantastische make-over gekregen. En binnenkort krijgen we een echte kruidtuin in onze Hooihuis tuin. Het is dus weer heerlijk vertoeven buiten!

En nog veel meer zomerse nieuwtjes

Maar er staan komend seizoen veel meer leuke dingen op de planning. Zo komen uiteraard de gigagamba en de mosselfeesten weer terug dit seizoen! De definitieve deelnemerslijst van de Jeugdronde bekend. Een waar begrip in Roosendaal! Daarnaast gaan we aan de slag met het verbouwen van onze balie en entree. En onze Hooihuis webshop krijgt een update. We gaan nog meer fijne Hooihuis producten toevoegen!

Verder vinden we het super leuk om te vertellen dat sous-chefkok Evelien en bedrijfsleider Luuk deze zomer ouders worden van hun tweede kindje. Daphne en Joyce gaan op wijnexamen en chef Miranda is weer helemaal hersteld van haar hernia.

Tot slot is Eveline van Luijtgaarden onlangs bij ons gestart binnen een nieuwe functie. Eveline heeft vrijetijdsmanagement met de specialisatie eventorganisatie gestudeerd en gaat al onze Hooihuis events bedenken, uitwerken en organiseren. Zo worden al onze events komend seizoen nog heel veel leuker!

Kom jij binnenkort gezellig een drankje doen op ons zomerse terras?

Gerelateerde berichten

Meer nieuws
WhatsApp WhatsApp ons