Oesters, kreeft én bubbels

Hooihuis bubbelmenu!

Hooihuis_kreeft-valentijnsdag

Begin 2018 goed en geniet vanaf maandag 1 januari tot en met zondag 7 januari van heerlijke oesters, kreeft en bubbels bij Het Hooihuis!

Het Bubbelmenu bestaat uit: twee Zeeuwse platte rauwe oesters, creuses, kreeftenbisque, halve kreeft en we sluiten het menu af met een hopjes brûlee. Hierbij hoort natuurlijk een heerlijk glas bubbels ;-).

  • Kreeft, oester en bubbelmenu: € 35,- p.p. (inclusief een glaasje bubbels).

Oesters en Champagne

Wist je dat onze trots uit Zeeland, de platte oester, nu op z’n best is? Romig, heerlijk fijn, ziltig en mals. Deze smaak combineert fantastisch met een échte champagne. Dit komt door de strakke droge smaak met prachtige zuren. De grondsoort van het Champagne gebied bevat veel kalk van schelpen uit de ijstijd. Dit proef je terug in deze sprankelende wijn. Maar ook de wat eenvoudigere variant Cava combineert prima.

Kreeftenbisque en kreeft

De kreeftenbisque is een uniek recept van onze chefkok Miranda. De afgelopen jaren is dit dan ook een echte Hooihuis ‘signature dish’ geworden. Wist je dat je binnenkort zelfs een heerlijke kreeftenbisque pot kunt kopen bij Het Hooihuis?

Tot slot vind je in dit menu een heerlijke kreeft. Het is een perfect gerecht voor de echte liefhebbers die van peuzelen houden! Want zeg nou zelf, een vers kreeftje heeft zoveel smaak, toch?

Met wie kom jij in het nieuwe jaar genieten van dit heerlijke menu?

Reserveren