Wil je een cadeaubon of dinerbon bestellen? | Het Hooihuis

Cadeaubon kopen?

Verras iemand met een:
‘Zoek het lekker zelf uit kadobon’!

cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Dan ben je bij Het Hooihuis aan het juiste adres! Met een dinerbon of cadeaubon van Het Hooihuis maak je namelijk iedere levensgenieter écht blij. De cadeaubonnen van Het Hooihuis zijn gemakkelijk en snel online óf ter plaatsen bij ons aan De Stok in Roosendaal te bestellen.

Origineel cadeau

Het vinden van een origineel cadeau kan een behoorlijke opgave zijn. Maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld eens een lunch cadeau te geven? Of wat dacht je ervan om een high tea bij Het Hooihuis cadeau te doen? Als je budget wat ruimer is, dan kun je natuurlijk ook gewoon gezellig met de jarige job, jouw geliefde, familielid of collega komen lunchen of dineren bij Het Hooihuis. Zo kun je zelf ook nog eens meegenieten van het heerlijke cadeau! Bekijk alvast onze menukaart mocht je nieuwsgierig zijn! Geef je liever een Hooihuis cadeaubon? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Met onze ‘Zoek het lekker zelf uit kadobon’ of ‘Deze kan je in je zak steken kadobon’ heb je beslist een origineel cadeau in handen.

Hooihuis cadeaubon

Wie wil jij verrassen met een Hooihuis cadeaubon? Een cadeaubon of dinerbon is het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld vrienden, familieleden of (zakelijke) kennissen. Bovendien is een Hooihuis cadeaubon hét ideale cadeau voor feestelijke dagen als Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag. Ook is het leuk om de bon te geven als verjaardagscadeau, sinterklaascadeau of kerstcadeau. Een cadeaubon van Het Hooihuis is hét ideale geschenk voor iedereen die van lekker eten houdt! En valt bij je moeder, je grote liefde of zakelijke relatie zeker weten in de smaak!

Cadeaubon bestellen

Cadeaubon bestellen

Dinerbon kopen

Een dinerbon kopen bij Het Hooihuis is eenvoudig. Bestel de cadeaubon direct online via de website. Daarbij bepaal je helemaal zelf de waarde die op de bon komt te staan. De cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf 10 euro. Voor ieder budget hebben wij dus een geschikt cadeau. Wees gerust, wij pakken de dinerbon ook nog leuk voor je in! Benieuwd hoe je een Hooihuis cadeaubon kunt kopen? Lees er alles over op deze pagina!

Dinerbon als zakelijk cadeau

Een dinerbon van Het Hooihuis is wat ons betreft ook een ideaal cadeau. De Hooihuisbon is bijvoorbeeld perfect als bedankje, een afscheidscadeau of als geschenk in het kerstpakket voor werknemers.

Hooihuis cadeaubon bestellen

Een Hooihuis cadeaubon bestellen is eenvoudig. Vul hierboven online jouw contactgegevens in, klik op verzenden en wij regelen de rest. De verzendkosten voor een cadeaubon bedragen twee euro. Wil je een Hooihuis dinerbon kopen, maar heb je de bon liever meteen in huis? Kom dan bij ons langs in Roosendaal en neem het originele cadeau gelijk met je mee naar huis. Het kopen van een dinerbon bij Het Hooihuis was nog nooit zo makkelijk!

Een tafel reserveren bij Het Hooihuis

Kom je liever gelijk bij ons langs met de jarige job, een vriend, vriendin of zakenrelatie? Maak dan heel eenvoudig hier jouw online reservering. Natuurlijk kun je ook bellen op het telefoonnummer: 0165-537902 of stuur een mail naar: info@hooihuis.nl.

Liefde gaat door de maag.. Toch?

WhatsApp WhatsApp ons