GERECHTEN
Onze gerechten hebben nog wel een kleine bereiding in de keuken nodig. Wil jij weten hoe je de gerechtjes klaarmaakt klik dan hier.
4 GANGEN MENU
Dé Hooi Box Sjiek
FOIE GRAS
Terrine van ganzenlever met Pata Negra, rozijnenbrood en rode-uienconfituur.
KREEFTENSOEP
Huisgemaakte bisque met Hollandse garnalen en schaaldieren
HERTENRUGFILET
Rosé gebraden hertenbiefstuk met seizoensgroenten, aardappeltjes en truffeljus
GLAASJE KOEKEPEER
Lotte’s glaasje gevuld met een laagje kaneelcrème, peertjes, perensorbet-ijs, tonka-karamelsaus, honingraat-toffee en crumble van peperkoek
of
KAASATELIER
3 soorten kaas geselecteerd door Joost met garnituur
€ 35.- P.P.
Benieuwd naar de andere boxen? Klik dan hier!
FOIE GRAS
Selderij • Sulfiet • Gluten • Lactose
KREEFTENSOEP
Gluten • Lactose • Vis • Schaaldieren • Selderij
HERTENRUGFILET
Melk • Lactose
MACARON XL
Melk • Noten • Soja