Alle Hooihuis evenementen op een rij | Het Hooihuis

Hooihuis events

Genieten van het smakelijke leven

Beleef een onvergetelijke dag

Ieder jaar organiseren we bij Het Hooihuis verschillende evenementen voor onze gasten. Van het beroemde Giga Gamba eetfestijn, gezellige mosselfeesten, sfeervolle kerstfeesten, tot aan de enige echte Roosendaalse Houthakkampioenschappen. Een aantal van deze evenementen zijn zelfs uitgegroeid tot de bekendere ‘food-events’ in de regio.

Maar ook tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Sinterklaas en Kerst kun je bij Het Hooihuis terecht. Beleef tijdens de feestdagen een unieke en bijzondere middag of avond. Geniet samen met familie, vrienden of kennissen van de speciale feestmenu’s en geniet van het smakelijke leven! Op deze pagina vind je meer informatie over de bijzondere evenementen van Het Hooihuis.

Van Mosselfeesten, het Giga Gamba festijn en de sfeervolle kerstdagen: de diverse evenementen bij Het Hooihuis staan garant voor heel veel gezelligheid en plezier!
Hooihuis evenementen Kerst

Kom heerlijk ontspannen brunchen of dineren

Kerst vieren bij Het Hooihuis

De kerstperiode is toch wel één van de meest gezellige tijden van het jaar. Voor ons staan samenzijn en samen tradities maken hierin centraal. Ons Hooihuis team voelt als één grote familie en met je familie, vier je kerst. Dat doen we dan dus ook ieder jaar! Wil je deze Kerst heerlijk ontspannen de feestdagen doorbrengen? Kom dan voor een smakelijke brunch of een verrukkelijk kerstdiner langs bij Het Hooihuis.

Kersttijden bekijken

Sluit het jaar goed af

Eindejaarsbrunch

De allerlaatste dag van het jaar kun je maar beter smaakvol afsluiten, toch? Kom samen met familie of vrienden proosten op 2019 en geniet nog even van een heerlijke Hooihuis oudejaarsbrunch. Een ideale afsluiter voordat het feest losbarst en het nieuwe jaar begint.

Binnenkort vertellen we meer over het menu!

Meteen reserveren

Hooihuis evenementen eindejaarsbrunch
Pasen bij het Hooihuis

Vier Pasen met het hele gezin

Vrolijke Paasdagen bij Het Hooihuis

Het Hooihuis maakt van het Paasweekend altijd een vrolijk feestje. Voordeel: je hoeft er niet eens vroeg je bed voor uit. Wij zorgen er namelijk voor dat je kunt genieten van een overheerlijke paasbrunch samen met familie of vrienden. Wat dacht je van verse voorjaarsproducten uit onze streek?

Later meer informatie over het heerlijke menu!

Zet je vader of moeder in het zonnetje

Beleef een smakelijke Moederdag en Vaderdag

Ook op (feest)dagen als Moederdag en Vaderdag ben je bij Het Hooihuis natuurlijk aan het juiste adres. Hoe leuk is het om samen met moeders te genieten van een smakelijke high tea. Of kom samen met vaders smullen van een goede steak!

winterspecial
Giga Gamba Hooihuis

Het spontaanste eetfestijn in de Hooihuis tuin!

Giga Gamba Zomerfestijn

Het Giga Gamba zomerfestijn is hét leukste zomerfestijn van Het Hooihuis. Als het zonnetje heerlijk schijnt gaan de giga gamba’s de barbecue op! Tijdens dit festijn kun je onbeperkt genieten van de grootste gamba’s. De succesformule bestaat uit: prachtig zomerweer, verrukkelijke verse gamba’s, heerlijke wijnen en volop entertainment. Het is hét festijn waar je iedere zomer graag bij wilt zijn!

Later meer over het Giga Gamba Zomerfestijn.

Onbeperkt snoepen van Zeeuwse mosselen

Hooihuis mosselfeesten

Inmiddels zijn de mosselfeesten een ware traditie bij Het Hooihuis. Want hoe leuk (en lekker!) is het om heerlijk onbeperkt te snoepen van echte Zeeuwse jumbo-mosselen die wij op zeer originele wijze bereiden en serveren? Onze keukenbrigade stelt zich voor onze gasten op in de buitenkeuken rondom de Tipi Tent om hier alle heerlijkheden klaar te maken.

Meer informatie

Hooihuis mosselfeesten
Houthakkampioenschappen

Hakken maar!

De Roosendaalse Houthakkampioenschappen

Ieder jaar in oktober vinden de Roosendaalse Houthakkampioenschappen plaats. Een middag vol gezelligheid, vertier en herfstplezier. De kampioenschappen staan garant voor heel veel houthakken en werpen, spijkers slaan, bockbier, herfstbarbecue en mooie grote vuren. Kortom: het is een middag waar je bij wilt zijn!

Meer lezen en inschrijven

WhatsApp WhatsApp ons