Alle Hooihuis evenementen op een rij | Het Hooihuis

Hooihuis evenementen

Ieder jaar organiseren we verschillende evenementen voor onze gasten. Van het beroemde Giga Gamba eetfestijn, gezellige mosselfeesten, sfeervolle kerstfeesten, tot aan de enige echte Roosendaalse Houthakkerskampioenschappen. Een aantal van deze evenementen zijn zelfs uitgegroeid tot de bekendere ‘food-events’ in de regio. Op deze pagina vind je meer informatie over de bijzondere evenementen van Het Hooihuis.

Mosselfeesten

De traditionele Hooihuis mosselfeesten vinden dit jaar plaats op zondag 25 augustus 2019 van 12.00 uur tot 16.30 uur. Op deze dag kun je onbeperkt smullen van Zeeuwse jumbo mosselen! Meer informatie over de Hooihuis mosselfeesten vind je hier.

Giga Gamba Festijn

Het Giga Gamba Festijn staat misschien wel bekend als het meest spontaanste eetfestijn van Nederland. Als het zonnetje heerlijk schijnt gaan de giga gamba’s de barbecue op! Tijdens dit festijn kun je onbeperkt genieten van de grootste gamba’s. Meer informatie over Het Hooihuis Giga Gamba Festijn vind je hier.

Roosendaalse houthakkampioenschappen

De Roosendaalse houthakkampioenschappen behoren tot één van de leukste evenementen van Roosendaal! Op zondag 6 oktober 2019 kunnen deelnemers hun lol op met heel veel leuke spelletjes. Tijdens deze dag kun je genieten van de lekkerste bockbiertjes en van een heerlijke herfstbarbecue. Kortom dit is een evenement in Roosendaal waar je zeker weten bij moet zijn! Super leuk om te doen samen met collega’s en te werken aan de teambuilding. Of gezellig om te doen samen met een groep vrienden of familieleden!

Vier de feestdagen bij Het Hooihuis

Maar ook tijdens feestdagen zoals Pasen, Pinksteren, Sinterklaas en Kerst kun je bij Het Hooihuis terecht. Beleef tijdens de feestdagen een unieke en bijzondere middag of avond. Geniet samen met familie, vrienden of kennissen van de speciale feestmenu’s en geniet van het smakelijke leven!

Evenementen in Roosendaal

De Hooihuis evenementen in de omgeving van Roosendaal zijn inmiddels een bekend fenomeen. Jaarlijks bezoeken honderden gasten onze food-events en genieten zij van een unieke dag uit in Brabant!

Volg Het Hooihuis

Volg Het Hooihuis op social media via Facebook, Twitter en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle bijzondere Hooihuis evenementen!