Giga Gamba Festijn: hét eetfestijn van Roosendaal! | Het Hooihuis

GigaGamba Zomerfestijn

Het spontaanste eetfestijn in de Hooihuis tuin!

Giga Gamba Festijn Hooihuis Roosendaal

GigaGamba Zomerfestijn

Dit jaar maken van we van het GigaGamba festijn een extra groot spektakel. Vanaf 18.30 uur wordt je ontvangen in onze zonovergoten tuin met een heerlijke relaxte beat van DJ Timm. Tijd voor een heerlijk aperitief of een cocktail uit onze cocktailbar.

Vanaf 19.00 uur worden de gamba’s op onze Ofyrs gegrild en kun je weer onbeperkt genieten van de gemarineerde reuzengamba’s. We serveren er een heerlijke zomerse dip bij, frisse salade en brood. Uiteraard zijn er ook volop side dishes te bestellen. Speciaal geselecteerde wijnen en bieren en natuurlijk onze aardbeien achter glas.

Bij de grote vuurkorf hebben we optredens van Bandera Latina om nog meer zomerse sferen te creëren met een heus kampvuur concert. Later gooit DJ Timm het volume een beetje omhoog en zullen we vanzelf zien wat een zomers feestje is. Zoals je weet zijn we erg snel vol gereserveerd, dus wacht niet te lang.

Het Giga Gamba festijn zal plaatsvinden op maandag 22 en dinsdag 23 juli!

LET OP! Als er iemand meegaat die geen gamba’s eet graag tóch een ticket kopen. Het bedrag wordt dan verrekend met het restant van de rekening. Ontvangst vanaf 18.30 uur. Vanaf dit tijdstip gaat de deur ook pas open.

WhatsApp WhatsApp ons