HOOIHUIS PAKT UIT

Giga Gamba Zomerfestijn

Bij heerlijk zomers weer gaan de overheerlijke gamba’s weer op de Ofyr barbecue en kan het giga gamba festijn bij Het Hooihuis pas echt beginnen! Onbeperkt smullen van heerlijke gamba’s voor een mooie zomerse prijs.

Wanneer: Datum nog niet bekend

Blaadje

ONBEPERKT GAMBA'S

Het spontaanste eetfestijn in de Hooihuis tuin!

Het Giga Gamba Zomerfestijn is hét leukste zomerfestijn van het Hooihuis. Als het zonnetje heerlijk schijnt, gaan de giga gamba’s de Ofyr barbecue op! Tijdens dit festijn kun je onbeperkt genieten van de grootste gamba’s. De succesformule bestaat uit: prachtig zomerweer, verrukkelijke verse gamba’s, heerlijke wijnen en volop entertainment. Het is hét festijn waar je iedere zomer graag bij wilt zijn!

Gamba's op de ofyr barbecue

Elk jaar maken we van het Giga Gamba Festijn een extra groot spektakel. In de vooravond word je ontvangen in onze zonovergoten tuin met heerlijke live muziek. Tijd voor een heerlijk aperitief of een cocktail uit onze cocktailbar.

Vanaf 19.00 uur worden de gamba’s op onze Ofyr barbecues gegrild en kun je onbeperkt genieten van de gemarineerde reuzengamba’s. We serveren er een heerlijke zomerse dip bij, frisse salade en brood. Uiteraard zijn er ook volop side dishes te bestellen, speciaal geselecteerde wijnen en bieren en natuurlijk onze aardbeien achter glas.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je als eerste weten wanneer het volgende Giga Gamba Zomerfestijn plaatsvindt? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

HOOIHUIS PAKT UIT

andere evenementen

14
FEB
img 6204 2

Vier Valentijnsdag bij het Hooihuis

Valentijnsdag; dé dag om de liefde(s) in jouw leven eens lekker te verrassen. Onze chefs hebben een heerlijk 4-gangen keuzemenu voor je samengesteld. Ga je voor een plekje in ons restaurant of in onze knusse Tipitent?

Meer info →

9 & 10
APR
img 9415

Vier Pasen bij het Hooihuis

Pasen komt er namelijk aan! Hét weekend om met je gezin of familie lekker bij ons aan te schuiven voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Dat wordt op je paasbest genieten!

Meer info →

zomer
2023
1034c82c 6d45 40ae 830a 7d2f44d9e1e7

Tipies Zeeuwse vrienden

Waan je helemaal in Zeeuwse sferen!

Meer informatie →

×