HOOIHUIS PAKT UIT

Giga Gamba Zomerfestijn

Bij heerlijk zomers weer gaan de overheerlijke gamba’s weer op de barbecue en kan het giga gamba festijn bij Het Hooihuis pas echt beginnen! Onbeperkt smullen van heerlijke gamba’s voor een mooie zomerse prijs.

Wanneer: Datum volgt binnenkort

Blaadje

ONBEPERKT GAMBA'S

Het spontaanste eetfestijn in de Hooihuis tuin!

Het Giga Gamba Zomerfestijn is hét leukste zomerfestijn van het Hooihuis. Als het zonnetje heerlijk schijnt, gaan de giga gamba’s de barbecue op! Tijdens dit festijn kun je onbeperkt genieten van de grootste gamba’s. De succesformule bestaat uit: prachtig zomerweer, verrukkelijke verse gamba’s, heerlijke wijnen en volop entertainment. Het is hét festijn waar je iedere zomer graag bij wilt zijn!

Gamba's op de ofyr barbeque

Elk jaar maken we van het Giga Gamba Festijn een extra groot spektakel. In de vooravond word je ontvangen in onze zonovergoten tuin met een heerlijke relaxte beat van onze dj. Tijd voor een heerlijk aperitief of een cocktail uit onze cocktailbar.

Vanaf 19.00 uur worden de gamba’s op onze Ofyrs gegrild en kun je onbeperkt genieten van de gemarineerde reuzengamba’s. We serveren er een heerlijke zomerse dip bij, frisse salade en brood. Uiteraard zijn er ook volop side dishes te bestellen, speciaal geselecteerde wijnen en bieren en natuurlijk onze aardbeien achter glas.

ZWOELE ZOMERSE SFEER

Bij de grote vuurkorf hebben we optredens om nog meer zomerse sferen te creëren met een heus kampvuurconcert. Later gooit onze dj het volume een beetje omhoog en zullen we vanzelf zien wat een zomers feestje is. Zoals je weet zijn we erg snel vol gereserveerd, dus wacht niet te lang.

LET OP! Als er iemand meegaat die geen gamba’s eet graag tóch een ticket kopen. Het bedrag wordt dan verrekend met het restant van de rekening. Ontvangst vanaf 18.30 uur. Vanaf dit tijdstip gaat de deur ook pas open.

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je als eerste weten wanneer het volgende Giga Gamba Zomerfestijn plaatsvindt? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

HOOIHUIS PAKT UIT

andere evenementen

10
MEI
Dsc 5563a

Vier moederdag bij het Hooihuis

Zet je moeder in het zonnetje

Meer info →

30
AUG
Hooihuis Mosselfeesten

Hooihuis mosselfeesten

Onbeperkt snoepen van Zeeuwse mosselen

Meer info →

25-26
DEC
Hooihuis Evenementen Kerst

Kerst vieren bij Hooihuis

Kom heerlijk ontspannen brunchen of dineren

Meer info →

×

Powered by WhatsApp Chat

×