vrolijk kerstfeest

Kerst vieren bij het Hooihuis

De kerstperiode is toch wel één van de meest gezellige tijden van het jaar. Ons Hooihuis-team voelt als één grote familie en met je familie, vier je kerst. 

Reserveren is mogelijk!

Hooihuis Evenementen Kerst
Krul

Wanneer: 24, 25 en 26 December 2022

Blaadje2

Vier kerst bij RESTAURANT het Hooihuis in Roosendaal

Alhoewel de feestdagen nog even op zich laten wachten, beginnen wij alvast met de kerstvoorbereidingen. Na twee jaar kerst HooiThuis te hebben gevierd, gaan we dit jaar weer lekker uitpakken!

Wil jij de kerstdagen lekker ontspannen doorbrengen samen met familie of vrienden? Én wil je genieten van een heerlijk 4-gangen menu? Voor een feestelijke Kerstmis ben je bij het Hooihuis meer dan welkom! Vier kerstavond, eerste of tweede kerstdag in ons restaurant, in de binnenhaard of bij ons Hooihuis boven.

Hoe het 4-gangen menu eruit gaat zien, maken we begin november bekend. Zeker zijn van een plekje? Reserveren is mogelijk!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf je graag op de hoogte van alle Hooihuis nieuwtjes, acties, evenementen en meer? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

HOOIHUIS PAKT UIT

andere evenementen

14
FEB
img 6204 2

Vier Valentijnsdag bij het Hooihuis

Valentijnsdag; dé dag om de liefde(s) in jouw leven eens lekker te verrassen. Onze chefs hebben een heerlijk 4-gangen keuzemenu voor je samengesteld. Ga je voor een plekje in ons restaurant of in onze knusse Tipitent?

Meer info →

zomer
2023
Hooihuis Giga Gamba

Giga Gamba Zomerfestijn

Het spontaanste eetfestijn in de Hooihuis tuin!

Meer info →

zomer
2023
1034c82c 6d45 40ae 830a 7d2f44d9e1e7

Tipies Zeeuwse vrienden

Waan je helemaal in Zeeuwse sferen!

Meer informatie →

×