vrolijk kerstfeest

Kerst vieren bij het Hooihuis

De kerstperiode is toch wel één van de meest gezellige tijden van het jaar. Voor ons staan samenzijn en samen tradities maken hierin centraal. Ons Hooihuis team voelt als één grote familie en met je familie, vier je kerst. Dat doen we dan dus ook ieder jaar! Wil je deze feestdagen heerlijk ontspannen doorbrengen? Schuif dan aan bij het Hooihuis voor een smakelijke lunch of een verrukkelijk kerstdiner.

Hooihuis Evenementen Kerst
Krul

Wanneer: 25 en 26 December 2021

Blaadje2

Vier kerst bij RESTAURANT het Hooihuis in Roosendaal

Alhoewel de feestdagen nog even op zich laten wachten, beginnen wij alvast met de kerstvoorbereidingen. Na een jaar kerst (Hooi)Thuis te hebben gevierd, gaan we dit jaar flink uitpakken met een buitengewoon kerstmenu.

Vier jij ook kerst met ons mee?

Wil jij de kerstdagen lekker ontspannen doorbrengen samen met familie of vrienden? Én wil je genieten van een heerlijke kerstlunch of kerstdiner? Voor een feestelijke Kerstmis ben je bij het Hooihuis meer dan welkom! Vier kerstavond, eerste of tweede kerstdag in ons restaurant, in de binnenhaard of bij ons Hooihuis boven.

Natuurlijk zijn de kids ook van harte welkom! In de middag is er tot 18.00 uur kinderanimatie.

Dit jaar kun je aanschuiven voor een uitgebreide 4-gangen lunch, een vroeg 5-gangen kerstdiner of een feestelijk 5-gangen kerstdiner. Kies hieronder een tijdsvak en reserveer jouw plekje. 

×