Lees alles over het wijnmakers diner bij Het Hooihuis | Het Hooihuis

Cena dei vignaioli!

1 november Wijnmakers diner bij Het Hooihuis!

Wijnmakersdiner Hooihuis

November staat bij Het Hooihuis volledig in het teken van Italië. Om deze maand af te trappen organiseren we op 1 november een wijnmakersdiner. Een diner waar je samen heerlijk kunt genieten van mooie gerechten en bijpassende wijnen. Dit jaar zal Alessandro Falvo van Masseria li Veli uit Zuid-Italië de avond verzorgen en de prachtige wijnen toelichten. Op deze avond serveren we 8 gerechtjes en 8 wijnen voor €75,- p.p. Binnenkomst is tussen 18.00 uur en 18.30 uur.

Reserveren

  • Reserveringsaanvraag

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Contactgegevens

Masseria li Veli

Alessandro Falvo van het wijnhuis Masseria li Veli uit Zuid Italië zal op vrijdag 1 november de diverse wijnen die we tijdens het diner serveren toelichten. Masseria Li Veli is in 1999 gestart door de Falvo familie. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het maken van wijnen. Het wijnhuis ligt op een oude Messiaanse plaats die de vruchtbare en zonnige vlakte van Salento domineert. Het wijnhuis werd opgericht door Markies Antonio de Viti de Marco (1858-1943), een internationaal bekende Italiaanse econoom en universitair professor, wiens ambitieuze project was om de Masseria te transformeren in een modelkelder voor het hele Zuiden.

Tegenwoordig heeft de prachtig gerestaureerde Masseria een oppervlakte van maar liefst 33 hectare gelegen in de plaats Cellino San Marco. Masseria Li Veli is in 1999 overgenomen door de Falvo familie. Zij waren de eigenaren van het befaamde Toscaanse bedrijf, nabij Montepulciano, te weten Avignonesi. Masseria li Veli is gelegen in Salento in de Regio Puglia, oftewel de hak van Italië. Na vele jaren hard werken heeft de familie inmiddels een aantal zeer prachtige hoge waarderingen op hun naam mogen schrijven.

WhatsApp WhatsApp ons