HOOIHUIS PAKT UIT

Hét Roosendaalse Houthak kampioenschap

Ieder jaar in oktober vindt hét Roosendaalse Houthak Kampioenschap plaats. Een middag vol gezelligheid, lekker smullen en vertier.

Wanneer: 17 Oktober 2021

Blaadje

Hét roosendaalse houthak kampioenschap

Zondag 17 oktober 2021 is het weer zover: hét jaarlijkse Roosendaalse Houthak Kampioenschap. Dit jaar alweer de 10e editie! De middag staat garant voor een hoop gezelligheid, lekker smullen en vertier!

een middag vol herfsplezier

Het programma bestaat uit heel veel herfstplezier met houthakken & werpen, spijkers slaan, bockbier, herfstbarbecue, grote kampvuren en nog veel meer entertainment. Een onvergetelijke dag! Benieuwd hoe hét Houthak Kampioenschap eraan toe gaat? Bekijk de onderstaande video (tip: zet het geluid aan)!

schrijf je in op onze wachtlijst

Momenteel is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven voor hét Roosendaalse Houthak Kampioenschap, omdat wij het maximaal aantal inschrijvingen bereikt hebben. Meld je aan op onze wachtlijst. Als er teams of deelnemers uitvallen, nemen we contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf je graag op de hoogte van alle Hooihuis nieuwtjes, acties, evenementen en meer? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
×

Powered by WhatsApp Chat

×